Filmtips

Tänkte tipsa om 6 väldigt bra filmer som jag kan se hur många gånger som helst. 


Första är So undercover som är en action-komedi. Molly (Miley Cyrus) är en vass, street-smart och tuff privatdetektiv som arbetar åt hennes pappa tills han får sitt jobb tillbaka. När Molly får ett jobberbjudande från FBI så måste hon gå undercover för att rädda en före detta gangsters dotter. Molly tvingas då att förändra sin personlighet till en icke-vulgär, sofistikerad college student.



2. Street Dance handlar om Carly och hennes crew har just avancerat till finalen i Storbritanniens största streetdance-tävling när deras ledare Jay plötsligt lämnar gruppen. De står utan lokal att repetera i när Carly stöter på Helena, rektor för en balettskola. Helena tycker hennes elever saknar passion och känsla i sin dans och erbjuder Carly och hennes crew träningsmöjligheter på skolan, om de lär baletteleverna streetdance. Två skilda världar möts, eller snarare kolliderar. Utan att egentligen ha någonting gemensamt, mer än kärleken till sin respektive dansgenre, inser de bägge dansgrupperna att man måste hitta något sätt att samarbeta för att kunna vinna.


3. 21 Jump street: Två nybakade poliser blir omplacerade och får uppdrag som under cover-poliser på high school. De tvingas byta sina polisbrickor och vapen mot ryggsäckar och läxböcker – allt för att att infiltrera ett gäng ungdomar och för att lösa den illegala droghandel som uppstått.


4. Step up 2 the streets. Den rebelliska street-dansaren Andie börjar på en ny skola har hon svårt att passa in. När hon ställer upp på en danstävling tillsammans med skolans snyggaste kille, Chase, uppstår det romantiska gnistor. 


5. Step up 3D. Moose och Camille har börjat på college i New York, men det dröjer inte länge förrän storstadens pulserande undre värld frestar! De träffar dansaren Luke som har samlat stans vilades dance-crew i en nedlagd fabriksbyggnad och plötsligt är de alla mitt uppe i en showdown där bara vinnaren räknas.


6. Sista filmen men som nog är den bästa, The Last Song. Denna filmen handlar om en tjej som är 17 år som heter Ronnie. En dag bestämmer hennes föräldrar sig för att dom ska skiljas och Ronnies liv går i bitar. Hon är särskilt arg på hennes pappa som bara flyttade och det går många år innan hon ens vill prata med honom och en sommar så bestämmer sig Ronnie mamma för att hon och hennes lillebror Jonah ska bo hos deras pappa över hela sommaren. En sorglig men också romantisk film. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo