Fridaaay

Nu har jag gått ungefär en vecka på wargen och jag är nöjd med klassen. Men jag är fortfarande skoltrött och jag hoppas att det försvinner, annars kan dom här 3 åren bli jobbiga.
Jag börjar i alla fall hitta på wargen nu, det är ett stort +.

Idag påväg från skolan så köpte jag tidningen MåBra som var väldigt kul att läsa faktiskt. Fick mycket tips om hur man ska må bra osv.
Ska försöka att börja träna igen, men kommer antagligen bli som alla gånger förut när jag ska försöka börja träna. Alltså, jag tränar några gånger i veckan i ungefär 2 veckor sen så orkar jag inget mer... Jag lyckas aldrig så bra med det där.

Känns ju som att det här var ett väldigt roligt inlägg att läsa, haha. Menmen...


New week, new opportunities.

Igår kväll kom jag hem från flygvapenhelgen men var alldeles för trött för att blogga.
Min helg var väl ungefär hemsk. Ett exempel på en dag:
06.00 kliva upp, städa, bädda, äta frukost. Allt klart innan,
07.45 då det var visitation av rummen, dom var stenhårda med att vi hade städat varenda liten vrå och bäddat hur sträckt som helst.
09.00 fysträning
12.00 lunch
13.15 gå i takt
17.00 middag
18.00-21.00 fysträning
21.15 duschat och bytt om och klar för kvällsfika.
22.00 sova.

Ja det var typ hur en dag kunde se ut. Jag ville i alla fall åka hem därifrån efter vi hade varit där i en halvtimme. Som tur var hade jag 2 väldigt bra rumskompisar från Sundsvall som gjorde helgen bättre. Nog pratat om det här.

Idag är det måndag och det innebär att jag har varit på skolan, andra dagen på gymnasiet. Hände inte så mycket där idag, vi pratade mest om lite olika saker. Kul att veta, jag vet. (:


Första dagen på gymnasiet

Första dagen på gymnasiet idag. Var så himla nervös innan och under dagen. Allt var nytt, känner ingen i klassen sen förut. Det är ändå bra för nu får jag en chans att börja om helt och bestämma hur jag vill att dom andra ska se mig. Dagen gick väl helt okej ändå, klassen verkar kunna bli hur bra som helst. Det känns som att jag kommer trivas bra i den här nya klassen, VO13a.

Spenderade kvällen med Tobbe som hjälpte mig att packa tills imorgon. För imorgon åker vi iväg på en ungdomshelg med flygvapnet på frösön. Så jag kommer inte kunna blogga under helgen. Men det ska bli kul att prova någonting nytt, (ja förutom allt nytt på skolan då, jag verkar vilja ha allting nytt just nu, haha).
Men ni får ha en trevlig helg, så bloggar jag när jag har kommit hem igen.


Sista dagen på sommarlovet...

Idag har jag varit på stan med Malin & Johanna. Vi kollade runt lite, jag skulle egentligen inte handla någonting. Men det lyckades jag inte så bra med eftersom jag såg ett par jeans som jag tyckte såg bra ut. Har tänkt att jag skulle köpa nya jeans i typ ett halvår nu, men jag tycker att det är så jobbigt att prova byxor...
När jag skulle hem från stan så svängde jag förbi dollar store och köpte lite saker.

Imorgon börjar skolan och jag är sjukt nervös över allt eftersom allt är nytt. (Ska börja gymnasiet på vård och omsorg) Hoppas att det kommer gå någorlunda bra. Men nu ska jag till Malin, skriver imorgon hur det gick på skolan.


Ny blogg

Tänkte att jag skulle försöka med att blogga. Får se hur det här kommer att gå. Ska försöka att uppdatera lite då och då.


RSS 2.0