Määälin

Imorse så var det pepparkaksbak, jag ställde även fram adventsljusstaken och lite såna saker inför första advent imorgon. Pepparkaksbakningen gick bra, jag stog och bakade i typ 3-4 timmar. Så lite trött blev man ju av att stå, hahah...

Efter middagen så gick jag med Malin ner på stan. Vi gick runt lite där också träffade vi Jesper. Han följde vi med till frösön, så himla kul! Jag skrattade typ hela tiden, hahah. Sen när vi gick tillbaka till stan så träffade vi Hatim och hand kompisar och pratade lite med dom. 
Just nu så är jag hos Malin, eftersom jag inte sov över här igår så blev det idag istället. För vi kan ju inte bara bryta det här nu. Det blir väl fjärde eller femte veckan i rad som jag sover över hos henne. 

Imorgon är det första advent och jag hoppas att december kommer bli bästa månaden med en massa roliga saker. Det är ju i alla fall vitt ute nu så lite julkänsla har man ju fått. 





Skidskytte och dans

Jag hade utvecklingssamtal idag, som jag skrev igår så ogillar jag det väldigt mycket. Och bättre blev det inte heller på gymnasiet. Jag antar att jag aldrig kommer tycka om såna där samtal. 

Efter skolan så tog jag bussen till Malin. Vi åt lunch och hade väldigt roligt, vi började dansa typ hur roligt som helst i fönstret. Jag skrattade så mycket att jag tror att jag har fått magrutor nu. Haha eller ja nästan ;)
17.45 så började skidskyttet, VM. Jag är typ inget intresserad alls av skidskytte men Malin ville att jag skulle följa så då gjorde jag det. Det blev kul det också, också dansade vi lite halvt även där när det blev lite kallt, hahah... 
Nu kom jag nästan nyss hem från Malin. Vi har precis börjat med att lära oss en sak, som är lite hemlig just nu. Så tyvärr kan jag inte berätta, men det handlar om The Fooo i alla fall. :)

Men nu ska jag ta och sova, ha en trevlig helg! Godnatt <3





Lite som händer

Heeej!
Har väl inte hänt så mycket nu de senste typ tre dagarna. Därför har jag inte haft någonting att skriva om. Men tänkte skriva ett litet inlägg ändå. Idag var det väl allmänt segt på skolan, just nu är jag så himla less på skolan... Så vill bara ha jullov just nu.

Imorgon har jag utvecklingssamtal, det värsta som händer under hela skolåret. Det hade väl varit lugnt om man bara satt själv och pratade med läraren. Men när föräldrarna också ska vara med, näe då blir det jobbigt. Men jag får väl tänka på att på lördag så är det typ ett halvår till nästa utvecklingssamtal. 
Ska även till Malin imorgon, vi ska på skidskyttet och kolla. Jag är inte så insatt i det där så jag vet inte ens vilka det är som ska tävla då, hahah...

Men nu ska jag väl ta och sova snart så jag säger godnatt, så hörs vi imorgon. :)





Rand0m inlägg







Kickboxning

Har kommit hem från kickboxningen nu. Jag är rätt så trött, i alla fall i kroppen. Jag tog i så mycket jag kunde, så himla skönt att träna. Jag har verkligen saknat det här, att träna så mycket så att när man kommer hem så vill man bara träna mer. Även fast man är helt slut. Så himla härligt! Jag antar att jag ska fortsätta i det här nu. :) 
Det är skillnad med kickboxning och boxning. Ja förutom sparkarna då som alla förstår är med i kickboxningen så står man i guarden  helt annorlunda. Så jag får hela tiden försöka att tänka på att göra på kickboxningssättet. Hahah...
Jag antar att ni tycker att det här är väldigt intressant att läsa om, eller inte. Men ni vet, det är ju frivilligt. ;)

Träningen var väldigt rolig i alla fall. (:
Protein shake som Forever säljer, den är inte till för att bygga muskler bara. Utan också för att få i den proteinmängd man behöver efter man har tränat. För om man inte äter någonting efter man har träna så kan inte muskler och sånt bildas. Så tänk på att alltid äta någonting efter träningen, senast 30-45 minuter efter träningen. 
Protein pulvret som Forever säljer kostar 317kr, det är mamma som säljer, så jag får testa lite olika saker genom henne. :)

Right now :)


Skrev igår att jag skulle lägga upp bilder från konserten igår men jag skjuter upp det till imorgon. 
Snart ska jag på kickboxning, har inte varit där på länge och Hatim ville att jag skulle börja igen. Så ja, jag kanske börjar. Jag har gått i boxning förut så det är ju lite skillnad. Men jag tycker att kickboxning nästan är roligare än boxning, bara för att man får sparka också. Haha saken är det att jag inte är bra på det. Men man kan inte vara bäst på någonting om man inte tränar. Så får väl se hur det går ikväll. Det är grymt bra träning i alla fall. :)

Julkonsert

Idag var Hatim och hälsade på. Det var väldigt kul att få träffa han. Mormor och morfar kom också och skulle fira brorsan. Så vi fikade och tittade på skidskytte. 
Just nu sitter jag, mamma & mormor i sporthallen och ska se julkonserten Christmas Night, med Magnus Carlsson, Sonja Aldén & Jessica Andersson. Så vi sitter och väntar på att den ska börja nu. Jag kommer lägga upp bilder från den. Jag har typ aldrig varit på julkonsert förut. Så det ska bli kul det här. :) 



Bakning och shopping

Vaknade upp hos Malin idag, vi ställde klockan på halv 10, eftersom jag hade ganska mycket att göra idag. Så ja vi klev väl upp då någon gång. Igår tittade vi på filmen Känn ingen sorg som jag inte förstod någonting av. Hahah... 

Sen så åkte jag, mammi och pappa på lillänge där vi köpte lite olika saker. Jag köpte julklappar till brorsan, fick ett otroligt erbjudande. Kan tyvärr inte skriva vad jag köpte, ifall han skulle få för sig att läsa min blogg någon gång. Haha, (som att det skulle hända då) xD
Jag köpte också 2 par skor på Skopunkten. :) 

När jag kom hem så bakade jag Lussebullaroch lyssnade på julmusik (standard). De blev väl helt okej :) 
Nu ska jag i alla fall titta på någon film, har ingen aning om vilken. Så det tar väl en stund att välja också, men ni får ha det så bra. ;)

Skopunkten, skor till vänster 399kr, till höger 499kr




Staden och sista dagen på praktiken

Sista dagen på praktiken idag då. Har varit ganska kul ändå de här två veckorna. Så himla nice att slippa skolan, hahah. 
Efter praktiken så var jag med Malin på stan. Där jag köpte en kavaj på H&M. Jag har väl aldrig haft på mig en kavaj någonsin, men nu ville jag ha en så jag tog och köpte en. Får väl se om den kommer ligga i garderoben hela tiden eller om den faktiskt blir använd. Vi åt även på Subway och letade efter en speciell person.. :) 
Nu ska jag gå till Malin och gissa vad jag ska göra där? Jo jag ska sova över där inatt. Och det är ju verkligen sällan det händer. ;)
Trevlig helg allihopa <3
Kavaj från H&M, 199kr.

Tårtbakning

Hejhej, jag skrev igår att jag skulle lägga upp en bild på tårtan när den var klar. Och det tänkte jag göra nu. haha... Jag vet inte än hur den smakar men man får ju alltid hoppas att den är ätbar. ;)
Receptet är från boken "första bakboken" som jag tycker är väldigt bra recept i. Tårtbotten är väldigt saftig och god. 

Tårtan fyllde jag med blåbär och chokladmousse, får se hur det smakar. 
På tårtan är det grädde, hallon & björnbär. Jag tycker att det är väldigt roligt att baka tårta, i alla fall när man får dekorera. Nu blev det inte direkt någon avancerad dekoration eller något sånt på, hahah...



Bakning

Efter praktiken så tog jag och bakade en tårtbotten som jag ska fixa till en tårta imorgon också bakade jag även cupcakes. Så jag hade väl en liten bakstund här hemma. Det gick faktiskt bra att baka. Blev ganska nöjd om man säger så, hahah... Recept finns på bilderna nedanför. ;) 
Nu kanske ni undrar, varför bakar hon en tårta och cupcakes? Men det är för att några släktingar kommer imorgon och ska fira brorsan så jag fixade lite fika till det. 



Ja och här är resultatet, tog inte kort på alla. På receptet stog det att det skulle bli ungefär 10-12st, men jag tog mindre formar så att det blev fler istället. 
Så nu kan ju ni också ta och baka cupcakes, för det är riktigt kul. I alla fall med de man kan dekorera. 
Bild på tårtan kommer imorgon. :)

På kvällen så var jag i alla fall ute och gick med Malin. Så himla kallt, höll på att frysa ihjäl. Vi gick till Ica Maxi och tillbaka, bara för att liksom. Men det var kul även fast jag knappt kände mina ben eller fötter. (:

Pepparkaksbak

Praktik på morgonen som gick bra idag, finns inte så mycket att säga om det men efter praktiken så gick jag till farmor. Vi hade vårat årliga pepparkaksbak, som vi har haft sen jag var väldigt liten. Det har liksom bara fortsatt. :) 
Vi bakade i alla fall pepparkakor som ni förstår och hade kul. Jag hjälpte henne även med datorn också möblerade vi om lite i hennes lägenhet. Jag fick julkänsla när vi bakade så när jag kom hem så fortsatte jag att lyssna på julmusik, haha... Längtar i alla fall på julen, alltid lika mysigt. :)




Ny vecka, ny praktik



Ny vecka innebär nya möjligheter. Igår firade jag brorsan som fyllde 14 år, från mig fick han en parfym och en t-shirt. På kvällen kom det några från släkten och firade han också, så det blev väl lite tårta och sånt som brukar vara. :)
Idag har jag i alla fall varit på praktik på ett äldreboende. Det var väl ändå ganska kul, fick se mycket och sånt. Kommer vara på äldreboendet den här veckan. Jag gillar verkligen schemat, för jag börjar åtta och slutar ett. Så himla härligt. Det bästa är ju att jag fortfarande inte har några läxor eller prov. Wihooo. 
Tittade även på film och tränade idag. Ja inte samtidigt då, men efter varandra. Tittade på filmen, The perfect man. Som jag tycker är väldigt bra. 
Jag tränade framför teven, låter ju typ hur ojobbigt som helst. Men jag har ett "spel" till Nintendo Wii som är väldigt bra, det är precis som att ha en personlig tränare. Det heter Wii Active personal trainer. Man har som en personlig tränare när man har ett tränningspass också kan man välja om man ska träna hårt eller inte. Perfekt om man inte orkar ha ett gymkort. ;)

Helg

Igår var jag på lillänge och köpte bland annat present till brorsan som fyller år idag. Köpte även julklapp till farmor.
På kvällen så var jag med Malin och sov även över där. Har typ blivit standard att sova över hos henne på helgen. Hahah... Snart så ska jag hem igen och fira brorsan. Så det blev ett litet kort inlägg idag också. ;)





FRIDAY

Har praktiserat en vecka nu på ett LSS boende. Det har varit helt okej där. Jag har fått sett och lärt mig mycket. Det var väl bäst idag, såklart sista dagen liksom. Men jag fick göra ganska mycket och göra saker själv. Finns väl inte så mycket mer att säga. 
Jag har inte direkt bloggat så mycket, men eftersom jag inte har haft så mycket att berätta om så blir det lite. Nu ska jag sova, så godnatt på er alla. <3



Me




Stockholm

Nu var det ju någon vecka sen jag var i Stockholm, men jag sa ju att jag skulle skriva lite om vad jag gjorde där. Så jag ska hålla det jag sa. Finns väl inte så väldigt mycket att berätta om det, så kommer mest bli bilder. (:
 
 
 
 Var på Tekniska Museet, där var vi och kollade runt lite. Och den dagen vi var där så var det premiär för Game on. Alltså de hade ett rum där det var tv och dator spel från starten till hur det är nu som man fick prova på. Jag tyckte väl inte att det var så speciellt men för spelnördarna var det ju perfekt. 
 
 Kungsträdgården
 
Vi var runt på olika ställen och kollade. Ungefär hälften av tiden vi var där så shoppade vi, som jag tycker är väldigt kul. Pappa och brorsan blev väl lite less, haha. Men men.. :) 
På en av kvällarna var vi och hälsade på hos mina kusiners moster. Det var kul att se hur de bodde och sånt. 
Vi såg även några kändisar, exempel, Arne Weise, Peter Settman, Eric Amarillo och en av de på Lyxfällan. 
Men jag tyckte att det var kul att vara i Stockholm i alla fall, hade ju inte varit där på ungefär 10 år. Så det var kul, jag gillar verkligen större städer. :)

Första dagen på praktiken

Var på praktik idag på ett LSS boende. Jag är så himla trött nu så jag ska väl ta och sova när som helst nu. Även fast jag typ först satt och inte gjorde någonting i 2 timmar. Sen resten av tiden så var det bara att kolla på typ. Men en ny dag väntar imorgon så får väl hoppas att jag får göra någonting då. :)



snöig farsdag

Tjooo! Som jag skrev igår så skulle Malin sova här och det gjorde hon såklart också. Vi tittade på film, Älska mig. Sen tänkte vi att vi skulle bli lite glad igen efter filmen så då tittade vi lite på Kvarteret Skatan, hahaha...
Idag har vi väl gjort lite såhär random saker, eller ja random och random. Men vi har typ fotat ute i snön som vi vaknade upp till imorse. Många tycker säkert att det är väldigt kul att den kommer. Men inte jag, för jag längtar redan till sommaren. Men eftersom det snöade imorse så fick man ju lite såhär smått julkänsla. Men det är ju faktiskt inte så långt kvar till jul, bara 49 dagar. Så himla mysigt. 
 
Som de flesta vet så är det farsdag idag, vi gjorde väl inget speciellt här hemma eftersom pappa var på jakt hela dagen. Har laddat in bilderna från kameran till datorn nu som jag inte har gjort sen i vintras så kommer två bilder nedanför från förra vintern. Bara för att liksom. ;)
Men nu så ska jag sova, börjar inte förrän klockan tre imorgon, vi ska ha praktik de två närmsta veckorna nu. Så imorgon och resten av veckan ska jag vara på ett LSS boende. Så jag slipper läxor i två veckor nu, wihooo. Godnaaaatt <3
Min hund Leia på bilden, bilden är alltså tagen i början av året, nästa också ;)
 
 
Snodde bilden från Malins blogg, så himla badass jag känner mig ;D

Happy saturdaayyy :)

Tja tja, haha.
Har varit med malin idag, igår och imorgon. Vi har haft det så kul, igår var vi på Jamtlinatt. För er som inte vet vad det är så är det massa folk som klär ut sig till typ lik och sånt som går runt på museet. Också kan man gå vandringar där de berättar om olika år. Jag var skiträdd från början men sen märkte jag att det inte var läskigt. Haha, men det var kul ändå. Vi hade väldigt kul på vägen hem, tyckte jag i alla fall. Vet inte vad malin tyckte om det. Hahah...
 
Idag var vi först på Jula, där jag köpte present till pappa, eftersom det är farsdag imorgon. Köpte även julklapp till han. Sen fortsatte vi till stan där jag även köpte julklapp till mamma. Jag tycker att det är så himla kul att köpa julklappar, skulle kunna köpa hur mycket som helst. 
 
Jag sov hos malin igår och inatt så sover hon hos mig. Antar att hon kommer när som helst nu, så ni får ha det så gött. :)
 

Gästbloggiiiiizzzz


                                     Tja alla Sandras läsare!
Sandra är och duschar så då tänkte jag passa på att blogga lite, haha dock inte på min egna blogg.. Vet inte vad jag ska skriva, haha jag är inte skapad för att gästblogga, vilket ni kanske ser på den ur töntiga rubriken.. Så fort Sandra är klar ska vi dra upp till mig, och ikväll ska vi möta grabbarnaaaaaaaa för att bege oss ut på äventyr.
Puss!
Ska passa på att sponsra mig själv; www.maalinlouise.blogg.se
www.maalinlouise.blogg.se
www.maalinlouise.blogg.se
www.maalinlouise.blogg.se
www.maalinlouise.blogg.se
Nu fattar alla hahahah, sandra du är bra, hejdå.


TIPS: träningsappar

Tänkte tipsa er om några träningsappar som jag har hittat. De är faktiskt riktigt roliga, tycker jag i alla fall. Efter att jag hittade de här apparna så har jag fått väldigt mycket motivation till att träna. Alla som jag ska tipsa om är liksom i samma serie eller vad man nu kallar det. Alla 3 apparna fungerar precis likadant, bara det att det är olika "övningar".
Första appen som jag gillar mest heter Runtastic Squats Trainer. Squats, även kallade knäböj på svenska är väldigt bra träning. Har läst någonstans att det är en av de bästa träningssaken, vet inte vad det heter. haha. Näe men det ska tydligen bränna mycket kalorier. Det bästa med Squats är attman tränar så många muskler. Se bilden nedanför.
Själva appen tycker jag är bra på grund av att man ser precis hur många man har gjort, blir som ett diagram. Också räknar den ner hur många man har. Riktigt bra app, jag har pro versionen av den som kostar 19kr, jag hittade den på dagens app där den då var gratis. 
Så här ser den ut :)
 
De andra apparna jag ska tipsa om är: Runtastic Sit Ups Trainer och Runtastic Push Ups Trainer. De fungerar alltså på samma sätt som Squats appen.
Det finns också en app som heter Workouts som är bra, finns till Ipad bara tror jag. Den är så som det låter en massa olika träningspass, perfect om man inte vill betala för gym kort eller om man bara vill träna lite snabbt. Och såklart så kan man uppgradera appen så att man får tillgång till fler träningspass för 19kr.
 
Sista träningsappen som jag tänkte tiipsa om är en app där man kan fylla i vad man äter och hur mycket man går upp och ner i vikt. Perfekt om man ska gå ner i vikt. Men rekomenderas inte att använda för seriöst för det kan bli ett beroende hur mycket kalorier man äter varje dag. Så använd den inte för att gå ner i vikt om du inte behöver det för det skulle kunna sluta med ätstörning. Men annars är det en bra app. :)
 

Dagens outfit


Halsband Gina Tricot, tröja Åhléns, byxor DrDenim, ring Guldfynd

Språkresa med EF, Del 1

Jag tänkte ta och skriva lite om min språkresa som jag var på förra året. Kommer inte skriva allt nu, utan det kommer något mer inlägg sen någon gång i framtiden. ;)
 
Jag fick resan i present och konfapresent, jag blev så himla glad och det blev den bästa presenten någonsin. Jag åkte till Hastings, som ligger i södra England. Innan jag fick veta att jag skulle åka så kollade jag upp ungefär allt om språkresor och olika språkreseföretag. Jag fastnade nästan direkt för EF, som jag tyckte verkade ha mest erfarenhet av just språkresor. EF fokuserar bara på språkresor, språkkurser, studieår och liknande, de har inte tex alpresor också. Det gör EF till ett väldigt bra företag på just såna här resor. 
 
Den 12 juni så tog jag flyget ner till Stockholm för att möta upp den svenska gruppen. Jag valde att åka på en Classic språkresa, som innebär att man bara åker med svenskar och en svensk ledare. Självklart träffar man andra när man är på stället också har man en engelsk lärare också (om man inte åker till Spanien/Frankrike/Tyskland då, Som ni kanske förstår. ;)
 
Jag var ganska nervös inför resan eftersom jag inte kände någon. Men lärde snabbt att känna de jag åkte med. Vi landade på flygplatsen Gatwick som ligger lite utanför London. Därifrån åkte vi buss till Hastings, när vi kom fram dit så väntade alla värdfamiljer på oss. Jag träffade min värdfamilj och mina två rumskompisar också åkte vi till värdfamiljens hus. Värdfamiljen var verkligen hur snälla som helst och deras hem var ett perfekt värdfamiljshus, haha. Näe men i rummet vi skulle sova i var det 2 st våningsängar. De hade ett fint hus och det bästa var att det tog bara 5 minuter att gå till skolan därifrån. Vi fick också med oss hur mycket lunch som helst, en lunchlåda kunde bestå av: 2 dubbelmackor, frukt, saft, någon hemagjord pudding, chips, mueslibar. 
 
För er som tänker "åh vem åker och pluggar på sommarlovet?" så har ni helt fel uppfattning om språkresor. Visst man kanske pluggar på resan, men det är inte alls som på de vanliga engelska lektionerna i skolan. Lektionerna på språkresor är sååå mycket roligare. De liknar inte alls lektionerna på skolan. Man pratar väldigt mycket om olika saker som händer i dagsläget, gör filmer som blir som ett slutprojekt, gör saker i Fast Track böckerna (läroböckerna) och vissa lektioner så använder man iPad. Det var väl lite kort om lektionerna. 
 
Fortsättning följer, kan tyvärr inte säga när jag ska skriva om det. Det blir någon dag när jag har tid över. ;)
HASTINGS
 
Mina två underbara roommates :)

Skolaaaa

Idag så skulle klassen vaccinera oss. Som vanligt var jag väldigt nervös inför sprutan... Även fast jag vet att den inte gör så ont, eftersom jag har tagit den förut. Men när jag hade tagit den sprutan så var jag inte så nervös inför sprutor liksom. Det var väl efter svininfluensa sprutorna som jag har börjat tycka att det är så himla hemskt, eftersom jag höll på att svimma då. Då får man ju såna här bad memories när man ska ta spruta igen. Vi vaccinerade oss mot Hepatit B, nu är det bara två såna sprutor kvar. Yeeeey vad jag längtar till dom alltså. ;) men det gick väl helt okej idag, var bara det att jag blev alldeles yr innan sprutan, förstår inte hur det skulle kunna gå till, haha. 

Hade också matteprov idag för alla som är intresserade av att veta det, men det gick typ bra. Nu är det inte så att jag har fått veta resultatet, för när jag får veta det så kanske det visar sig att det har gått skit. Men det återstår att se. 

Nu hade jag tänkt att jag skulle försöka få ihop något inlägg om min språkresa. Så det är väl bara att vänta och se om jag lägger upp någonting om det. :)


Träff med EF

Hejhej, igår träffade jag Sandra och Frida som jobbar för EF. 
(För er som inte vet vad det är för någonting så kan jag berätta lite, EF är ett resebolag som har språkresor, språkkurser, studieår, high school year abroad, au pair program osv.. EF står för Education First. De satsar verkligen på utbildning och för att de som åker med EF ska ha det så kul som möjligt. En av mååånga saker som är bra med EF är att de finns alltid där om det skulle vara någonting. Ja det var väl lite om EF, skulle kunna berätta hur mycket som helst men nöjer mig så här just nu.) 
 
I alla fall så träffade jag dom igår och fikade på pause. Det var väldigt trevligt och roligt. Vi pratade om allt möjligt men mycket om just EF. Jag är ambassadör för EF för er som inte visste det. Ni får jättegärna kontakta mig om ni undrar någonting om det här. Det är bara att fråga på liksom. Jag kan hjälpa er med det mesta som har med EF att göra. 
 
Jag har en hemsida där jag tycker att alla ska gå in och beställa en katalog, det är helt gratis. Så det är bara att beställa det ni skulle vilja veta mer om. 
 
Så nu tycker jag att alla går in på den här sidan och beställer kataloger. 
my.ef.com/sandra.johansson
Har även länkat den här sidan, så det blir lättare om ni tittar under "länkar" och går in på den om EF. :)




Quotes




Träning

Godmorgon, eller ja morgon och morgon. Jag vaknade i alla fall typ nyss, förstår inte hur jag kunde sova så länge. Men men... 
Jag har i alla fall tänkt att tipsa er om två 30 day challenge. Den ena är squats, vissa kallar det för knäböj tror jag. Och den andra är plankan. Jag började med det här igår och ska verkligen försöka göra det här månaden ut. Så om ni också vill ha en utmaning så är det bara att köra. ;)



Jag har också börjat med det här för någon vecka sen:
Och det bästa med den här är att man kan göra dom i sängen precis innan man går och lägger sig. Så det tycker jag är perfekt. :)

Saknaden är stor ❤️

Vaknade upp på hemlig ort och såg Malin och tänkte shit vart är jag? Eller ja riktigt så var det ju inte det var mer att jag höll på att ramla ur sängen. Så jag tänkte shit vad malin tar mycket plats. Saken var att malin låg på andra kanten och höll på att ramla ut. 
Vi tog oss ner på stan idag också där vi var med Patrik. Även med Edvin en liten stund. Har väl inte så mycket mer att säga om det.

Ska snart på kyrkogården. Dit jag och familjen har åkt till på den här dagen. När jag var yngre så var det på grund av min bror, ja jag hann aldrig träffa han och knappt mina föräldrar heller eftersom han dog när han föddes. På de senaste fyra åren så har det också varit på grund av farfar. Så jag tänker lite extra på han den här dagen. Saknar han så himla mycket. Farfar, var du än är nu så ska du veta att jag älskar dig. Jag vill tacka dig för alla stunder vi har haft och för alla minnen. Du är helt enkelt underbar. Det kändes jobbigt när du lämnade oss men du slipper ha ont och plågas. Men jag hade gärna velat att du skulle vara kvar ett tag till. Saknar dig <3


Scary fridayyy

Varit på stan med malin idag igen, tredje dagen i rad liksom. Sen så åkte vi hem till malin och chillade lite innan vi skulle iväg på Boda booo. Haha ja jag vet det är mest yngre som går på det men det är så jä**la kul. Eftersom jag älskar att skrämma upp mig själv. Var där med Malin, Johanna, Patrik och Edvin. Jag höll i alla fall nästan på att dö idag, men jag överlevde ändå. Blev så himla rädd där också fick man ta kort med en av dom där sakerna (har ingen aning om vad man kallar dom) och det var läskigt. Först var den i en bur som man fick ta kort på den med och helt plötsligt så hoppar den ut ur buren. Jag fick panik och tryckte in mig i hörnet och sen sprang jag ut ur rummet. Fick typ hjärtklappning, haha... Men det var ändå  sååå kul. :)
Ska sova hos Malin inatt så ha det så bra! :)





RSS 2.0