Filmtips

 
Jack och Joy har aldrig träffats förr men vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och upptäcker att de inte bara gått och gift sig utan också tillsammans vunnit storvinsten på jackpot... samt att de inte står ut med varandra. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och få pengarna för sig själva. Jack och Joy spelas av Ashton Kutcher och Cameron Diaz. Filmen regisseras av Tom Vaughan.

She looks so perfect

13 maj, då jävlar :))

All of me

 

Back to school

Och så poff så var sommarlovet över. Känns som att vi nyss fick sommarlov, men men nu får man börja se fram emot hösten. Även fast den är hur lång och tråkig som helst så finns det ändå bra saker med den också. Som man har en anledning till att krypa under en fult och titta på film också är det även så fint med alla löv och så. Men jag hoppas ändå hösten går snabbt, för nu vill jag åka skidor igen. 

Men nu ska jag ta en sak i taget. Hahah första skoldagen i tvåan var idag. Jag var så inte taggad på att gå till skolan. Men när jag fick träffa klassen igen kändes det mycket bättre, har saknat dom så mycket. Så det känns skönt ändå att få träffa dom varje dag framöver. Blev ändå lite missnöjd med schemat, men det fungerar nog bra ändå, I hope. Näe men vi har väldigt mycket vård ämnen som kan bli väldigt mycket uppgifter i. Men jag borde klara det här ändå. 

Men nu hinner jag inte skriva nåt mer för jag ska vara med på ett online möte för EF Ambassadörerna och få veta vad jag kan göra för att få ihop lite mer poäng så att jag kan resa snart :)


Filmtips

 
Charlie överlever den fruktansvärda olyckan som tar hans lillebror Sams liv. Men innan brodern dör lovar Charlie att alltid ta hand om honom, och döden förmår inte klippa av det känslomässiga bandet mellan bröderna. Charlie ägnar sitt liv åt att hålla löftet till Sam. 

När Tess dyker upp vänder hon upp och ner på Charlies värld. Kärleken till henne är så stark att han tvingas omvärdera sitt liv. Men kan han lämna Sam? 

bloggen ett år

Idag firar bloggen ett år, hahah. Tiden sen jag skaffade den har gått så extremt fort att det känns som att jag nyss skaffade den. Men jag har växt upp mer under det här året och är så mycket starkare som person nu än jag var då. Jag har lärt mig hur man går igenom både svåra men även roliga stunder i livet. Jag har haft så himla underbara personer runt om mig som har stöttat mig med allt jag har gjort. Visst har jag gjort mycket misstag och så men det är så man växer och blir starkare. Förut skrev jag alltid dagbok för att komma ihåg saker som har hänt, men jag tycker att det är så mycket lättare att blogga. Det är även kul att få dela med sig av saker. Jag kanske inte skriver om så roliga och intressanta saker, men ni som är läsare har ju ändå ett val om ni vill läsa eller inte. Men tack alla som har velat läsa min blogg under det här året och jag hoppas ni vill fortsätta läsa. Även om jag kanske är lite lat och uppdaterar lite. Men jag är inte den som lägger ner jättemycket tid på bloggen heller, jag föredrar att uppleva saker istället för att vara besatt av hur många läsare jag har. Och det är ärligt talat inte viktigt för mig för jag har andra saker att tänka på. Men såklart jag blir glad om jag ser att det är mer än vanligt som har varit inne på bloggen. 
 
I alla fall så kommer jag fortsätta blogga så länge jag känner för det. Men ni får gärna ge kritik och sånt om ni har lust. Ni kan ju maila mig eller nåt, mailadressen finns till höger för er som inte visste det ;)

Summer

Bara för att jag saknar sommarvärmen 

Filmtips

Wildchild
16-åriga Poppy Moore (Emma Roberts, Kitty och Hollywoodmysteriet) är en självupptagen och otäckt rik överklasstjej från Los Angeles. Efter att en fest spårat ur, får hennes pappa nog och skickar henne till en internatskola i England för att få ordning på henne. Poppy längtar tillbaka till friheten men när hon gör allt i sin makt för att bli relegerad, ställs den amerikanska prinsessan inför en värdig motståndare: engelska flickor och lärare som inte tolererar hennes bortskämda sätt. 

Poppy inser till slut att hennes dåliga beteende inte kommer att leda någonvart, så tillsammans med sina nya vänner och rumskamrater planerar hon en ny flyktplan. Men snart börjar hon undra om det inte kan vara värt att stanna trots allt … 


Alanya

Alanya
Veckan har då bestått mest utav häng på stranden och vid poolen, shopping, restaurang häng osv. Dagarna har börjat med hotellfrukost, sen the beach, gått till hotellet och bytt om inför kvällen, ätit på restaurang och sen shoppat innan vi skulle tillbaka till hotellet igen för att sova. Det har varit så himla nice att vara i Turkiet, mellan 30-40 grader varje dag och väldigt roliga människor överallt. Livet har varit perfa i alla fall och nu när det är så kallt här hemma så vill man bara tillbaka. Ja det blev ett lite kort inlägg om det här men orkar inte riktigt skriva så detaljerat, men nu ska jag vara social med Wille igen så see yaaah. <3

Chillin' at the beach

Orkade inte göra något collage nu, så det fick bli såhär. Just nu sitter jag på stranden och chillar bara. Det är ungefär 33 grader i skuggan och det är helt underbart. 
De undre bilderna är från igår då vi gick runt i Alanya och checka läget lite. Vi var även på stranden igår, brände mig dock väldigt mycket så idag blir det skuggan för mig. Hahah ah men jag skriver mer sen framöver, hoppas alla har det bra :)


Turkiet

Nu så drar jag till Alanya, kommer sakna er alla sjukt mycket. Men jag är snart tillbaks igen. Får se om det blir någon tid över till att blogga, annars så får ni ha det så bra alla. <3


Yran 2014

Den här helgen har varit helt awesome verkligen. Har varit så himla mycket roliga saker som hänt och ja det har varit bäst. Jag, Malin och Johanna var med varandra på yran, my bruudz. Jocke och Astrid var också med någon dag. Vi var på bland annat Veronica Maggio, John de Sohn, Johan Alander, Medina, Kartellen, Icona pop, Melissa Horn, Laleh och såklart The FOOO. Så himla grymma konserter och grymt sällskap också. Hahah, ah men tänkte sova nu, sovgott peepzz <3

Filmtips

She's The Man
När Viola får reda på att hennes fotbollslag har upplösts förklär hon sig till sin tvillingbror och tar hans plats på hans nya skola. Hennes liv blir ännu mer problematiskt när hon blir kär i sin rumskamrat Duke och Olivia, tjejen som Duke älskar, blir förälskad i henne. Det blir ännu mer komplicerat när hennes tvillingbror Sebastian dyker upp.
En film som är ett måste att se :)

RSS 2.0