Med min bästa syster

Helgen var helt amazing, så himla mysig och rolig. Att få spendera den med den bästa är bara helt underbart. Kom hem runt tre igår, då började jag kolla igenom junkyard efter skidjackor. Vill så gärna ha en ny, men hittar ingen som jag verkligen vill ha. Såg även filmen The Last Song som jag gråter till varje gång, har typ sett den minst tio gånger. 

Nu är jag med Malin, vi var förbi Kvantum och köpte B&J's och energi dryck. Så vi har chillat med det nu framför Det okända och just nu kollar vi på Paradise Hotel. Enda gången jag tittar på ph är när jag är med Malin hahah. Ah men see you guys. 

Godnatt

Så en dag i Åre är avklarad. Det var sjukt kul. Dock så var det inte så bra väder eftersom det blåste mycket och regnade. Därför kunde vi inte gå runt med skyltarna så länge, får se om det är bättre imorgon. Men vi delade ut reklamblad och isskrapor, så jag tyckte det var lyckat. 
Sen åt vi på restaurangen & baren Broken. Dom hade väldigt god mat där. Jag och Wille gick sen på byn och kollade på skidor och skidkläder i olika affärer. Efter det så har vi chillat på hotellrummet. Så det blev en lyckad dag här i Åre. 
Men nu tänkte jag ta och sova, så ha det gött och sovgott. 


Filmtips

John Smith är en speciell ung man, som är på flykt från skoningslösa fiender utsända för att förgöra honom. Han är hela tiden tvungen att byta identitet och flytta från stad till stad tillsammans med sin beskyddare Henri. Han är alltid ”ny i stan” och har inga band till sitt förflutna. I den lilla staden i Ohio som John för tillfället kallar sitt hem inträffar en rad oväntade och livsavgörande händelser – han upplever den första kärleken, får nya kraftfulla förmågor och kommer i förbindelse med de andra som delar hans otroliga öde. Men nu är tre av dem döda, vem blir nummer fyra? 

Åre

Nu åker jag till Åre, höstmarknad där nu så jag och Wille ska jobba. Reklam pelare för Malmö Aviation. Hahah vad fult det lät med reklam pelare, men vet inte riktigt vad det heter. Skriver nåt mer sen ikväll om jag får tid över, annars så blir det väl imorgon. Så nu drar vi till Åre, i stormen. Hahah tjarååå. ;)


It's friday peepz!

Gårdagen spenderades med de bästa, Malin och Johanna. Vi var hos Malin, tittade på småstadsliv, pratade om livet, skrattade och hade det helt awesome. Dagen idag blev ännu bättre. Var på skolan hade psykiatri och sen ival, då jag har dansorientering. Sen så gick jag, Malin och Johanna på stan, Linn var också med ett tag. Vi åt sen på Eastern, Malin fick dock inte vara med på bild eftersom hon fotade som hon skulle ha till hennes instagram, mohahah. Neråååå. Ah men hade så himla kul med brudarna, precis like old times. 

Wille åkte precis nu, vi tittade på skidfilmer på youtube. Vi båda längtar efter att få åka igen, men vi får väl se när snön kommer. Nu ska jag i alla fall ta det lugnt och njuta av att det är fredag. Ha en trevlig kväll, see you.

Skoltrött

Så himla less på skolan just nu. Vi får uppgifter efter uppgifter som ska vara klar på någon enstaka lektion bara och en massa saker. Förstår inte riktigt hur vissa lärare tänker, exempel idag när en lärare sa: ni behöver bara skriva kort om 5 stycken hjärt- och kärlsjukdomar, så skriv en A4 om varje så blir ni godkänd. Man bah, kort är typ max en halv sida. Pallar inte, har ingen motivation alls. Så funderar lite på hur man ska hitta motivationen, några tips? Hahah, på något sätt så kommer det ju att funka ändå, men ah. Jag antar att jag har för höga krav på mig själv. När man blir missnöjd om man får mindre än ett C så kanske jag har för höga krav. På grund av att jag är så skolless. Men vad vet jag. Det är väl bara att kämpa på, snart bara 600 dagar ju, hahahah. 

The day

Just nu är jag fett trött, medicin prov idag + skolfoto. Kan dagen bli bättre? Men som tur är så är det det enda jag har idag. Så det blir ju chill ändå, I think.. Haha nerå men det blir nig bra, dessutom så har jag Åre att se fram emot till helgen. Jag och Wille ska jobba på Åre höstmarknad för Malmö Aviation, det kommer bli väldigt kul. 
Ah men jag ska väl fortsätta göra mig i ordning nu och väcka Wille snart. Så have a nice day <3

Filmtips

Ett gäng smarta, roliga och extremt dedikerade tjejer försöker lära sig kärlekens komplicerade koder för att hittar den rätte. ”Dumpa honom!” är en romantisk komedi baserad på boken med samma namn, skriven av manusförfattarna till ”Sex and the City”, Greg Behrent och Liz Tuccillo.

Saturday

Veckan har bestått av fjällvandring med klassen, plugg, varit med Malin, Wille och en massa annat. 
Var hos Wille från igår och chillade med film och sånt mysigt. Vi kom precis hem till mig nu, så ikväll blir det antagligen mer filmmys, I think.

Så idag är det alltså 20 september, om lite mer än en månad så är det lov vilket kommer bli väldigt nice. Sen så är det ungefär 3 månader till jul och skidåkning. Saknar att åka slalom så himla mycket och att kolla på klipp på andra som åker gör ju inte saken bättre. Så himla kul, saknar faktiskt vintern. Och det där var första gången jag sa den där meningen tror jag, har alltid ogillat vintern hahah. Ah men tiden går säkert fort dit, så det är väl bäst att fokusera på nuläget. Ha det så bra peepz :)

Morfar <3

Nu är det ju så att inte jag har bloggat på "riktigt" på någon vecka. Anledningen är för att jag verkligen inte har orkat. Min morfar dog den 7 september så orken har verkligen inte funnits där. Han var så enormt snäll, rolig och allmänbildad. Han hade svar på allt man ville ha svar på och om han inte visste så sökte han upp det. Han var alltid den som fick en att le med sina skämt och liknande. Så många uttryck som han har sagt och sånt som man kommer ihåg och så många skämt. Han har lärt mig så otroligt mycket och jag är så glad för att jag hade precis han som morfar. Det måste verkligen ha varit den bästa morfadern i världen, jag lovar. Så mycket han har gjort för mig och de andra fem barnbarnen han har och för hans familj. Han drack aldrig alkohol, använde alltid reflexer när han var ute och gick i mörkret och använde alltid flytväst när han skulle vara ute på sjön. Så det här är verkligen sorgligt, att det skulle hända just han. Men du kanske får det bättre nu såhär än att du skulle somna in i någon sjukdom på sjukhussängen. Du fick ju i alla fall avsluta med det du gillade mest, att fiska. Så hoppas verkligen att du har det bra där du är nu, du ska veta att jag saknar dig och älskar dig. 
I'll keep you in my heart forever <3

Filmtips

I know, det är mest småtjejer som ser på Hannah Montana. Men seriöst den här filmen är bra den handlar liksom om tonårslivet ändå. 
Miley Stewart kämpar för att hinna med skolan, vänner och hennes hemliga popstjärneliv som Hannah Montana. Hannah Montana blir allt mer populär och det håller på att ta över Mileys liv. Hennes pappa tar med dottern hem till bondgården Crowley Corners för att hon ska få en dos verklighet. Men det är där äventyret börjar - fyllt med skoj, skratt och romantik.

Grattis bästa syster

Ett stort grattis till dig Malin Borg på den stora dagen. Hahah, du fyller ju 17 idag, kanske inte så märkvärdigt år. Men jäklar ändå vilken bra ålder, tycker jag i alla fall. Du och jag har så sjukt mycket roliga minnen tillsammans. Du har hjälpt mig igenom dom svåraste stunderna i mitt liv och du har fått mig att le lite extra varje dag. För en så bra kompis som dig är det inte många som får. Alla skulle behöva en sån som dig i deras liv. Du har förändrat mitt liv så mycket och jag är så himla glad för att jag träffade dig. Jag hoppas du har en underbar dag och precis nu så är det 17 år sen prick du föddes. Så ett stort grattis till dig, jag älskar dig så mycket. 💕



Filmtips

Georgia får sparken från sitt lärarjobb och tvinga försörja sig som bussguide bland Greklands ruiner, för minst sagt krävande amerikanska turister. Hon är också på jakt efter den stora kärleken, men har precis börjat ge upp hoppet när slumpen sammanför henne med den siste man hon hade väntat sig.

3 månader ❤️

En vecka sen jag bloggade sist. Det har varit så mycket nytt med skolan och allt att jag inte riktigt orkat blogga. Har bara varit på skolan i en vecka och vi har redan en massa saker som ska göras. Stressen har börjat igen, jag är så otroligt skolless att jag tror jag ska kräkas på varje ny uppgift vi får. Egentligen så är dom inte så jobbiga men jag har alldeles för höga krav på mig själv att jag blir så himla stressad av skolan. När jag kommer hem och ska plugga så blir jag så stressad av allt som ska göras att jag inte gör någonting istället. Och så ska det väl inte vara? Men men jag klarar mig nog fint ändå. 

I veckan har jag i alla fall tittat på när The FOOO vann 3 stycken Rockbjörnar på Rockbjörnen med Malin. Så himla kul. Har även varit med Wille väldigt mycket. I lördags så hade vi varit tillsammans i 3 månader. Så vi åt middag hos mig innan vi åkte och tittade på bio. Vi såg filmen Lucy som var sjukt bra. Jag kan verkligen rekommendera att se den för den är grym. Hahah. Vi hade det i alla fall väldigt mysigt.

Just nu ligger jag i sängen och försöker vila. Har världens huvudvärk, och som vanligt så vägrar jag att ta någon tablett. Dels för jag inte kan svälja en sån och även för att jag tänker "smärtan går över". Hahah. Men ni får ha det så himla bra <3


RSS 2.0