Sportlov! <3

Äntligen sportlov! Så fett nice liksom. Bara chilla i en vecka, hur underbart är inte det? :))

Jag var på praktiken idag för sista gången. Det var lite både och att sluta där liksom, precis när jag visste vad jag kunde göra på dagarna så ska man sluta. Men det är också härligt att slippa börja klockan sju vissa dagar osv. Idag fanns det mycket att göra hela dagen och det är ju bra för man tänker inte på tiden då. 
När jag skulle gå hem så var det en tant som hade stickat en liten vante, strumpa och mössa till mig. Hon sa att jag fick det som ett minne, istället för blommor. Så himla gulligt :) 

Ah men i onsdags var jag i alla fall på någon OS sak på Stortorget där OS deltagarna från länet kom till. Jag var där med Malin och Marcus. Jag och Malin tog även en bild med Anna Haag. Haha jag är ju inte direkt så intresserad av OS och sånt men det var kul att vara där ändå. Det är säkert bara jag som knappt har tittat på OS i år. ;) 

I tisdags var jag även iväg och köpte nya skidor som jag då fick i present. Så ikväll ska jag testa hur de fungerar :))
Ser yah all later <3



A fake smile can hide a million tears

Hej, 
Åkte slalom igår med Määlin. Det var blötsnö i backen, eftersom det var 6 grader. Men vi åkte även fast det var halvt regnigt och molnigt. 

Idag har det inte hänt någonting efter praktiken, jag slutade 12. Kändes mest som att jag satt och tittade in i väggen. Kul det låter va? Näe men satt och tittade på serier och sånt. Helt plötsligt börjar jag gråta, har egentligen ingen aning om varför. Men antar att det är för att jag håller allting inom mig. Jag kanske verkar som en väldigt glad person som inte har några problem alls. Men så är det inte. Det är bara det att jag inte visar det. Men The worst part of being strong is that no one never will ask if you're okay. 



Slalom idag igen

Tjaa,
Igår åkte jag och Malin och Wajdi slalom. Det var väldigt nice väder och sånt, nackdelen då är att det är så mycket folk i backen. Men det var kul ändå. På kvällen kom Malin hit och vi tittade på melodifestivalen och någon film. Hon sov även över här.

Idag så blev det slalom igen, inte lika bra väder då men funkade ju ändå. Nu är jag helt slut, så himla trött och allt hahah. Imorgon blir det tillbaka på praktiken, börjar halv åtta. 





Skidor

Tjaaaa, 
Igår åkte jag och pappa på stadium och köpte nya slalompjäxor. Har väntat på att få nya hur länge som helst. 
De här blev det.
Så igår testade jag de i backen. Åkte i Ladängen med Malin och Edvin. Det var väldigt kul, hahah. Men that's a long story ;) hahah nerå det är det inte men lät bara nice att säga det. 

Idag blir det skidor igen så nice. Jag trodde aldrig att jag skulle gilla att åka skidor så mycket som jag faktiskt gör. Hahaha ah men nu ska väl jag och malin kliva upp. För ni vet det är ju lördag idag, vilket betyder att jag har sovit här inatt :)



Heeeelg <3


Hej, nu har ännu en vecka gått. Jag har varit på praktiken och jobbat på. Det har gått väldigt bra och jag börjar liksom komma in i rutiner och sånt. Har väl inte hänt någonting speciellt där som jag kan skriva om. 

I veckan så har jag åkt slalom, som jag även ska göra ikväll och imorgon. Jag har åkt med Malin och vi har trixat och lite sånt haha. Har även varit med Jesper i veckan. Vi tittade på världens läskigaste skräckfilm igår typ. Hahah jag höll i alla fall på att dö. Den hette The Conjuries eller något sånt. 

Finns väl inte så mycket mer att berätta så ah ha en trevlig helg :)

Waiting...

Hej, 
Var ledig idag, hahah. Såå härligt, jag har mest tagit det lugnt idag. Tills jag skulle på stan nu. Så just nu väntar jag på att Malin och Johanna ska sluta. 
Ikväll blir det antagligen skidåkning i backen. 




Löööördag

Klockan 7 imorse så stod jag redo på praktiken för ett 7 timmars pass på äldreboendet. Jag kände mig ju jätte pepp på att ha praktik klockan 7 på en lördagsmorgon.... Hahah ah men det gick bra i alla fall. Även fast jag var väldigt trött. Slutade klockan 2 och halvsov lite när jag kom hem, medan jag tittade på filmen Take me home tonight. 

Igår var jag och åkte slalom i Ladängen med Malin och Johanna. Vi hade väldigt roligt i backen :)
Nu på kvällen tittade jag och Malin på melodifestivalen. Men nu är det bara att ladda upp för att börja praktiken 8 imorgon så ska väl typ snart gå och lägga mig. Så jag säger Godnatt till er alla <3 

Glad alla hjärtans dag ❤️

Alla hjärtans dag idag och som alla år tidigare så är jag singel under den här dagen hahah. Men that's life. Hoppas alla har en jättebra dag i alla fall. 

Jag har bakat kladdkaka idag, hade lust att baka någonting så fick bli det då. Har även tränat idag, jag har hunnit med rätt så mycket idag faktiskt, var ju ledig today. Sååå... Jag har även tittat på film och stuff like that. 

Ikväll blir det slalom med Malin och Johanna. Det blir fett nice :))
Nu ska jag i alla fall laga mat (Tacos) så att jag hinner äta innan Malin kommer och hämtar mig. See yah later <3


New start

Tjaaa,
Gårdagen på praktiken var hemsk... Jag höll inne tårarna under hela dagen, men så fort jag kom innanför dörren så brast allt. Jag har har inte trivts med min handledare av många orskaker, så ah idag fixade jag det. Så imorgon ska jag få gå med en ny handledare, wihooo. Praktiken kändes liksom helt plötsligt mycket roligare, så jag får hoppas att det blir bra nu då. Men det antar jag att det blir. :)
Jag fick även reda på att jag är ledig på fredag så himla nice, yesyes. Vad ska jag skriva om? hahah nerå men jag har väl mest tagit det lugnt idag efter praktiken så nu är det nya tag inför imorgon när jag ska vara på en ny avdelning. Men nu ska jag ta och titta på Grey's Anatomy (standard) så jag säger goodninght. 
 
 

Leave the world behind

 

Slalom och ledig dag ✌️

Heej, blev ledig idag. Skulle egentligen inte vara det men blev det ändå eftersom jag skulle till tandläkaren. Så de tyckte att jag kunde vara ledig hela dagen. Chill men ändå tråkigt när typ ingen annan är ledig. Så ja förutom att jag har varit hos tandläkaren så har jag även tränat och tittat på Grey's Anatomy. (: 

Nu på kvällen har jag och malin varit och åkt slalom i Gustavsbergsbacken. Det var nice vi hade väldigt kul, i alla fall i liften hahahah =D 
Ja men mer har jag inte att berätta idag så ni får ha en trevlig vecka alla <3



Dålig uppdatering

Hej, nu tänkte jag försöka ta tag i bloggen igen. Det har varit väldigt dålig och tråkig uppdatering. Så det här ska det bli ändring på. :)

Har nyss kommit hem från min kusin, hon har fotat mig till en uppgift de har på skolan. Så idag fotade hon mig ute och i måndags så fotade hon mig i fotostidion på wargen. Det var väldigt kul, jag har alltid gillat att stå framför kameran så såklart att jag ställer upp. Jag kommer antagligen lägga upp några av de bilderna sen. 

Tänkte att jag skulle skriva lite om vad jag har gjort sen jag skrev sist. Jag har åkt rätt så mycket slalom mest med Malin, men även med Johanna, Wajdi, Tobbe. Jag som alltid har varit så emot slalom för att jag har tyckt att det varit så tråkigt. Men nu tycker jag att det är riktigt kul faktiskt. Jag antar att det beror på vilka man åker med. 

Har även börjat min praktik i tisdags på Skogsbruksvägen (äldreboende). Jag ska praktisera där i 4 veckor så nu är det alltså 3 veckor kvar. Det går väl sådär, har ingen aning om vad jag ska göra när jag är där så det känns mest som att jag är i vägen. Men det kanske blir skillnad när jag har varit där ett tag. Hoppas jag i alla fall

I fredags så sov malin här, vi håller fortfarande i traditionen hahah. Sen så var vi på stan igår och tittade på skidjackor och slalomskidor. Hittade dock inte något av det som jag ville ha. Sen åt vi på Subway. När jag kom hem så gjorde jag mig i ordning för middag hos min morbror. Hans företag Ceson hade 10-års jubileum så han tyckte att vi skulle fora det. Vi blev några där som grillade ocht åt utomhus. Det var väldigt trevligt. Kom hem runt ett någon gång. 

Nu ska jag försöka hitta på någonting att göra innan ikväll när jag ska åka längdskidor med Malin. Det blir niiice :)
Tror att det här blev längsta blogg inlägget jag någonsin har gjort hahahaha. 


RSS 2.0