We all want love

 

Sundayyy

Hej,
I torsdags så var jag i Ladängen och åkte slalom för första gången på 4 år. Hahah men det gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Eller ja jag tog mig ju i alla fall ner för backen några gånger. Malin och Johanna var väldigt duktiga på att vara mina slalom lärare hahaha.
Det är väl det jag har gjort i veckan, har inte hänt så mycket mer. Nu i helgen hade jag planerat att jag skulle åka en massa slalom. Men då blev jag sjuk så har mest chillat istället och hoppats på att bli frisk.
 
Idag kom Malin hit och fick mig på bättre humör. Vi gjorde väl inte något speciellt, men vi hade sjukt kul ändå. Så tack Malin jag blev så mycket gladare nu. :)
 
 



Fridays Are Forever

 

What's my name?

 

Me

Hej, jag har verkligen ledsnat på att blogga just nu som ni antagligen har märkt. Dels för att jag inte har så mycket kul att skriva om men också för att jag helt enkelt inte har någon ork till det. Så därför hade jag tänkt att jag ska ladda upp mer bilder som beskriver mina dagar eller något sånt. Även filmer, alltså låtar som typ beskriver mitt liv. Så första låten kommer jag lägga upp senare ikväll. Så missa inte det, hahah nerå jag skämta bara, det är väl inget märkvärdigt.
 
I alla fall så sitter jag just nu och tittar på bilder från när jag var liten för att försöka komma ihåg vem jag är. För just nu känns det som att jag inte har någon aning om vem jag är. Min mamma har alltid sagt: Var bara dig själv. Och då tänkte jag liksom hur kan jag vara någon annan? Sen under de mest jobbiga stunderna i mitt liv så känns det som att jag bara har sprungit ifrån allting. Och nu kan jag inte hitta min väg tillbaka. Det känns också som att jag inte låter någon lära känna mig hel. Liksom som att jag är rädd för att låta andra få veta om mitt sanna jag. För det är så många saker som nästan ingen vet om mig, som dom kanske borde veta. Vad vet jag liksom.
Så att titta på bilderna från när jag var yngre får mig att komma ihåg många roliga stunder, även sorgliga minnen också, men mest glada minnen.
 
 
 
 
 

Godnatt


Trött tjej som tänkte sova nu. Haha höll till och med på att somna på skolan, awkward. Godnatt underbaraste läsarna <3

Hellooo

Hej,
jag känner att jag är väldigt dålig på att uppdatera bloggen just nu. Har verkligen inte haft någon ork till det. Men jag hoppas att det blir ändring på det. Haha jag har i alla fall haft rätt så fullt upp. I helgen sov jag faktiskt inte över hos Malin, liksom första helgen sen typ november. Men vi har ändå varit med varandra såklart. Man kan ju inte vara utan sin syster så länge hahah. Näe men vi har väl mest chillat och sånt. Jag har även tränat 3 dagar i rad nu, bra va? Jag ska verkligen försöka få det här att hålla nu. Jag har även tänkt att jag ska bli någorlunda vig. Så jag ska stretcha varje kväll för att kunna lyckas med det.
 
Så jag tänkte tipsa er om en träningsapp/stretchapp. Den heter Select Stretch Trainer. En väldigt bra app med tips på hur man ska stretcha dom olika kroppsdelarna.Såhär ser den ut:
 
Man kan alltså välja vilken del man vill stretcha också kommer det upp olika sätt man kan stretcha det området på. Bra eller hur? :)
Den här appen är gratis och finns på App Store (kan finnas till Android också men jag har ingen aning).

Fridaysareforever


Äntligen fredag! Även fast det har varit lov så är jag redan less på skolan... Så ja känns ju verkligen så pepp på skolan. Jag har funderat på om jag måste byta linje om det här verkligen är någonting jag vill göra. Men jag skulle aldrig orka gå om ett år så det blir antagligen att jag fortsätter på VO. Jag har en bra klass i alla fall och det är en viktig sak, tycker jag i alla fall. Utan dom så skulle jag nog inte orka mig till skolan... 

Men i alla fall så ska jag till Malin nu en stund och träffa henne. (: så jag skriver väl något mer framöver. 



Ny termin

Så då var det härlovet slut då, sorgligt men sant. Det har varit så härligt med lov nu och jag hoppas att det går fort till nästa lov.

Jag tycker att det har varit ett väldigt bra lov med en massa roliga saker som har hänt. Så ja det skulle ju inte vara helt fel med några fler lediga dagar...

I måndags så sov jag över hos Malin, vi tittade på film, åt Frozen Yoghurt och popcorn. Igår plattade Malin mitt hår haha, önskade att jag orkade göra det varje dag eftersom håret blir mycket bättre då. Men jag är ju lite såhär små lat. (:
Vi var på stan igår och jag köpte en T-shirt som var på rea på Rut.mfl. Vi var även och åt på Subway. 

På kvällen var jag och handlade med pappa och jag körde kundvagnen. Åh det var så pinsamt för jag höll på att köra på en kille som jobbade där. Så jag fick typ tvärbromsa... Sååå pinsamt.

Idag är det i alla fall skola och jag borde antagligen göra mig i ordning nu så att jag inte missar bussen. Ha det bra idag peepz.



The FOOO

Idag har jag och Malin varit på Lillänge. Vi bävar på bland annat Hööks där Malin handlade lite saker, kul kul. :)

Jag har väl inte så mycket mer att säga,haha. Mer än att jag verkligen längtar till den 5 april. För er som inte har någon aning om vad som händer då tänkte jag säga att det är The FOOO som har deras första konsert. Det ska bli såå kul, bara 90 dagar kvar nu...



Tjaaa

Hej, kände att jag inte har bloggat på någon dag nu sååå. 

Nyår var helt awesome, jag var med Malin och Patrik. Vi var nere på stan och tittade på fyrverkerier och träffade kompisar och sånt och hade det väldigt kul :)
Sen så sov jag över hos Malin och på onsdagen så chillade vi mest och tittade på film och sånt. 

Igår var jag på stan med Malin och Johanna, jag köpte underkläder, ett linne från Rut m.fl. och ett halsband från Ur & Penn. På kvällen var jag ute och gick med Malin. 

Idag har jag varit med Malin igen och städat hennes garderob. Eftersom det är fredag idag så ska jag ju såklart sova över hos Malin. (: 
Jag tycker att det här var ett riktigt intressant inlägg men aja... 




2014

2014! Whoop whoop!
Nu är det ett nytt år med nya möjligheter. Det är tid att sluta att tänka på vad man ska göra, tid att börja göra sakerna istället. It's time to start live the life you want to live. Ingenting är omöjligt och kom ihåg att det aldrig är för sent att börja med någonting. If we wait until we are ready, we will be waiting for the rest of our lives.
Så se till att verkligen göra dom saker som du drömmer om för det är bättre att se tillbaka på livet och tänka; jag kan inte förstå att jag gjorde det. Istället för att tänka; Jag önskar att jag gjorde det där. 
 
Hoppas alla får ett awesome år! <3
 
 
 

RSS 2.0