New year's

Har nu tittat på filmen som jag skrev tidigare. Även ätit middag som bestod av:
Oxfilé och klyftpotatis och efterrätten var pannacotta. 

Just nu är jag hos Malin med henne och Patrik. Vi har gjort en film om hur året har varit. Snart ska vi till stan och titta på fyrverkerier. Whoop whoop! :)



Sista dagen det här året

Idag är det sista dagen på 2013. Jag skulle vilja tacka alla som har gjort det här året till ett av de bästa i mitt liv. I love you <3 Det har verkligen varit ett awesome år och jag hoppas att nästa blir ännu bättre. 
Nu ska jag ta och titta på en film som jag tittade på för precis ett år sen också. Den heter New Year's Eve som jag verkligen tycker att alla borde se. Så himla bra film. 
 
Idag önskar jag att jag var i New York och kunde få se The Ball drop. Men tyvärr är jag inte där, men jag kommer nog ändå få en amazing kväll. Först ska jag äta middag med the family sen så ska jag träffa Malin och några fler och vi ska titta på fyrverkerier och sånt som man gör på nyår. Hoppas alla får en bra kväll :)
 
 

Staden

Idag har jag varit på stan typ hela dagen med Malin & Anton. Vi gick runt och kollade, åt på Sibylla, fotade lite och tittade på de från idol. 

Kevin Walker, Elin  Bergman och Matilda Melin var och uppträdde på Stortorget. Det var sjukt mycket folk som var och tittade på det. Alltså jag visste inte ens att det fanns så många i Östersund hahaha. 

Ja det är väl det som har hänt idag. Imorgon är det nyårsafton och sista dagen på 2013. :)




Sammanfattning av 2013

Höll du några av dina nyårslöften?

Ja det gjorde jag faktiskt, jag brukar inte ha några nyårslöften men i år hade jag det. Jag höll ett av  fyra nyårslöften. Det är att jag skulle våga mer det här året och det tycker jag verkligen att jag har gjort. Under 2013 har jag växt så mycket som person och jag vågar så mycket mer nu än vad jag gjorde i början av året. 

 
Dog någon som stod dig nära?

Nej, ingen som stod mig nära. Men det var någon släkting som dog under 2013 som inte stod mig så nära. Men jag har påverkats av det ändå. Eftersom det är mycket som förändras när någon försvinner. 

Gjorde du någonting i år som du aldrig gjort förut?
Ja, det gör väl alla. Men något exempel är att jag hade mitt första sommarjobb, var även på Storsjöyran för första gången lite smått awkward att säga men men... Jag hade även mitt första seriösa förhållande.

Vilka länder besökte du?
Jag besökte tyärr inga andra länder än Sverige i år. Det var ju tänkt att jag skulle åka utomlands under höstlovet men det ändrades med att åka till Stockholm istället...

Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014?

Jag saknar att åka någonstans. Jag skulle verkligen vilja åka utomlands och uppleva mer saker än vad jag har gjort under det här året.


Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
Det är många men dom datumen jag kommer minnas mest är nog 5 juli och 7 september. Det är datum som är omöjliga att glömma. 


Största misstaget?

Det finns väl egentligen många misstag som jag har gjort under 2013. Men det är ändå inget speciellt som jag kan komma på just nu.


Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har inte varit sjukare än feber. Så jag har klarat mig bra det här året med sjukdomar. :)

Bästa köpet?
Det måste vara min iPad. Jag är så nöjd med den, vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan den nu, hahah..

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder antagligen (:

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, det var väl rätt så mycket saker under det här året som har gjort mig riktigt glad.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013?
Let her go, Hold my hand, Äckligt, Allt du är och så många fler.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har varit så mycket gladare det här året än förra. Men jag har även haft några stunder där jag inte har velat leva längre. Men man lär sig av såna saker också och man lär sig att gå vidare och le igen.

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar att jag hade tagit vara på tiden mer. För tiden går verkligen fortare än vad man tror. Så det gäller att ta vara på varkje minut man får.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag önskar att jag hade tänkt lite mindre på att allt ska bli så perfekt. För livet blir så mycket bättre när man inte är lika noga med att det ska bli just så perfekt.

Blev du kär i år?
Yes

Hur många one night stands?
Haha inget. 

Favoritprogram på TV?
New Girl, Awkward och Grey´s Anatomy

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej det gör jag inte.


Bästa boken du läste i år?
Har knappt läst någonting i år men jag tror att den bästa var Släppa taget.

Största musikaliska upptäckten?
The FOOO. 

Något du önskade dig och fick?
Jag önskade någon att hålla om och det fick jag.

Något du önskade dig men inte fick?
Japp...

Årets bästa film?
Den jag kommer på just nu är nog filmen This is us. Alltså One Directions film. Det låter som att jag är någon directioner men det är jag inte. Men den filmen är verkligen värd att se.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Ja hahah jag och familjen åkte på Sibylla i Brunflo och åt lunch. Sen chillade jag hemma och på kvällen så tittade jag på Melodifestivalsfinalen. 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja många saker skulle kunna göra mitt år bättre, som en resa exempel hahah.

Hur skulle du beskriva din stil år 2013?
Har ärligt talat ingen aning om hur jag ska beskriva min stil under det här året, den har varit väldigt blandad.

Vad fick dig att må bra?
Malin och Johanna har hjälpt mig igenom de svåraste stunderna och jag är så sjukt glad att jag har dom. Jag vet inte om jag skulle klara mig utan dom. Det är även mer saker och personer som har fått mig att må bra.


Vilken kändis var du mest sugen på?

Haha vilken fråga, näe men typ Austin Mahone kanske, har ingen aning.

Vem saknade du?
Jag saknade och saknar fortfarande dom underbara personerna som jag träffade under min Språkresa förra året. 

De bästa nya människorna du träffade?
Dom jag kommer på just nu är väl dom i min klass, även Tobbe, Hatim och Felicia. 

Hur kommer nästa år skilja sig från det här?

En bra fråga, men jag kommer antagligen att våga göra mycket mer saker än vad jag har gjort det här. Jag kommer även resa mer till bland annat Stockholm och förhoppningsvis någon annanstans också. Jag kommer också ha så mycket roligare under nästa år. 

 

Nyårslöften: Jag ska verkligen försöka ta tag i träningen, fokusera mer på skolan och även tänka på att verkligen göra dom sakerna jag vill och att ha roligt såklart.

 Tack för det här året.
Gott Nytt År, hoppas alla får ett underbart 2014.

Keep calm

Hej,
Igår blev jag helt fast vid serien Grey's Anatomy, så himla bra serie. Jag rekommenderar verkligen att titta på den. Eller ja kanske inte, eftersom man bara vill se fler och fler avsnitt. Men men det kan ju vara värt det ändå :)

Idag gick jag till Malin, vi fixade med hennes blogg. Det gick väl sådär, hahah. Jag är ju inte den bästa på att redigera bloggar om jag ska vara ärlig. Hahah men det gick ju rätt så bra ändå, tycker jag i alla fall. 

Vi satt där i alla fall och fixade med bloggen i några timmar. Sen runt 4 var jag tvungen att gå eftersom jag skulle till farmor. Där jag är just nu. Hon fyller år idag så vi sk fira henne och sånt. Kul kul (:
Hoppas alla får en underbar kväll <3


3 dagar kvar

Heej, nu är det endast 3 dagar kvar av det här året. Helt sjukt vad fort det har gått. Vissa delar av året önskar jag att jag kunde spola tillbaka till och vissa dagar vill jag bara glömma. Men jag antar att det ska vara så, livet kan inte vara på topp hela tiden. Eftersom det är bra med dåliga dagar också för det är då man uppskattar dom dagar som är bra. Jag tänkte att jag skulle skriva typ en liten summering av det här året, men det gör jag imorgon. 

Nu har jag precis kommit hem från mormor och morfar i alla fall. Så nu tänkte jag ta och krypa ner framför teven. 
Som jag skrev igår om att jag skulle lägga upp en bild på vad jag fick från Malin och Johanna det har jag inte glömt bort, haha. 
Det här fick jag av dom. Halsbandet och nagellacken fick jag av Johanna och det andra av Malin. =)

Nyhem

Idag åkte jag och the family till mormor och morfar i Nyhem, en liten by någon mil utanför Bräcke. Vi har mest bara tagit det lugnt här och nu på kvällen hade vi en liten julafton. Jag fick ett förkläde, grytlappar, handskar, elektriskt ljus, t-shirt och pengar av mormor och morfar. 

Igår så var jag med Malin och Johanna. Vi tittade på skräckfilmen The Grudge. Den var tydligen läskig enligt dom. Det skulle jag också antagligen tycka om jag inte blundade varje gång jag visste tt det skulle bli läskigt hahah. Vi tittade även på Småstadsliv firar jul. Bästa "filmen" haha, så himla rolig. Vi hade även en julklappsutdelning jag tänkte att jag kunde lägga upp bilder sen imorgon när jag kommer hem. :) 

Men nu ska jag snart ta och gå och lägga mig och sova. Så vi hörs mer imorgon. 

Stan :)

Tjooo!
Den här dagen började med några avsnitt av Grey's Anatomy. Jag är typ fast vid den serien nu, haha.
Sen så åkte me & my family ner på stan och tittade på mellandagsrean. Jag skulle även byta några saker. Men med mig hem fick jag ett par mjukisbyxor från BikBok, T-shirt från Cheap Monday & en Bikini från Cubus.
Ja jag vet att det är mitt i vintern och så och jag är inte precis den personen som går på badet. Men jag längtar tillbaka till sommaren så jag var tvungen att köpa den. =D 
Så nu är det bara att vänta på sommaren igen eller hoppas på att jag tar mig utomlands snart. Det skulle ju vara drömmen att åka utomlands under vintern så slipper man alla snö. Inte för att det är så mycket snö just nu då, men det kan ju bli...

Snart ska jag till Johanna, Malin skulle komma förbi och hämta mig. Så det blir kul att få ge mina julklappar till dom :)
Byxorna från BikBok
T-shirt från Cheap Monday
Bikinin från Cubus

Juldagen

Hejhej, 
har precis kommit hem från Dick & Anette nu. Vi har varit hos dom varje år på juldagen, så länge jag kan minnas. Farmor och Ville var också där och även Signe (pappas mormor). Ja alltså dom vi brukar fira jul med. 
Vi fikade och åt middag och satt och pratade sånt här vuxen prat. Det kan ju bli lite långtråkigt ibland. Men vissa saker är ändå bara att göra. Men det var trevligt ändå, som det brukar vara. 

Nu hade jag tänkt att titta på någon serie eller film, standard på kvällen hahah... 




Julklappar

Det här fick jag i julklapp :)
Puzzel med världskarta, plattång från OBH nordica, sudoku bok, epilator,
Pyjamas från Cubus, strumpor, vantar, leggings, 2 st basic linnen, underställströja,
Blisspaket, lysande läppglans från forever living, depend nagellack, Hair butter från the body shop, lip volume, Victoria's secret (such a flirt), I love... Shower paket & glitter nails från IsaDora som jag skrev att jag fick igår morse. + pengar. 

Det var det jag har fått hittills, jag ska till mormor och morfar på fredag så det blir väl något paket där också. :)
Ha en bra dag <3

Jingle bells




Julafton


Hej alla och God Jul!
Hoppas alla har haft en underbar julafton och fått fina julklappar. Men mest av allt, hoppas alla har haft någon att spendera julafton med. För jag skulle aldrig vilja sitta själv på julafton. 

Jag har i alla fall haft en väldigt bra dag. Den började med att jag hade fått ett paket eller ja egentligen två i julstrumpan. Det var tofefee eller hur det nu stavas och ett nagellack med glitter. 
Sen så kom mina kusiner och lämnade julklappar, kul att träffa dom :). 
Sen halv 3 kom farmor, ville, pappas moster och hennes man & pappas mormor. Vi har firat jul tillsammans mer än halva mitt liv, hahah. Vi fikade och tittade på Kalle Anka. Standard. 

Efter det laga mat och fixa julbordet. Och självklart så äter vi middag också, hahah. Känner att jag blandar väldigt mycket när jag skriver men aja. Runt klockan 8 så blev det julklappsutdelning. Jag fick många fina julklappar. Som jag tänkte skriva om imorgon om jag hinner. 

Hoppas alla är nöjda med den här dagen och fortsätter ha kul framöver. Puss <3 

Uppesittarkväll

Hej!
Inatt sov jag hos Malin igen. Det var antagligen sista gången det här året. Idag så var vi på stan och kollade lite. Det var väldigt mycket folk på stan som är ute sista minuten och handlar julklappar. Mest folk var det väl på Systembolaget, många som ska ha alkohol till jul och handlar i sista sekunden. Hahah. 

När jag kom hem tittade jag på Ensam Hemma 4, man måste ju se alla home alone filmerna innan jul. Det har liksom blivit en tradition för mig, likaså uppesittarkvällen. Familjen har nu i rätt så många år spelat bingo varje uppesittarkväll. Dock så har jag aldrig vunnit någonting, men vem vet? Det kanske är min tur att vinna just idag. Eller någon annan, hahah...

Nu ska jag ta och fortsätta att spela vidare, jag skriver någonting imorgon. Ha en trevlig uppesittarkväll (:
Christmas <3



Godnatt

Hej! 
Nu är det inte långt kvar till jul. Det känns härligt men jag tycker ändå att det har gått så himla fort. Liksom hela året har gått hur fort som helst. Vart har tiden tagit vägen? 

Idag har jag väl mest bara chillat typ. Julpyntat lite, lyssnat på julmusik och tittat på film. Det är väl det jag har gjort idag. Jag åkte också rätt så tidigt från malin eftersom pappa skjutsade mig. Och han sa att antingen så skjutsar jag dig nu eller så får du ta dig hem själv. Hahah så jag valde ju såklart det lata alternativet. (: 

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och bli medvetslös i några timmar, hahah... Godnatt på er <3


Jullov ✌️

Hej!
Idag så fick jag jullov, vi fick sluta klockan 10 istället för 12. Så himla härligt. När jag kom hem så bakade jag engelska julkakor. De blev rätt så goda faktiskt (smeten var godast, hahah...)
Efter det så gick jag till malin, vi tonade mitt hår till färgen som heter mörkblond. Jag har aldrig gjort det förut själv så det var ju både lite nervöst och spännande att göra det. Men jag blev nöjd med resultatet. 

Igår var jag med malin på stan efter skolan, vi delade ut EF korten. Vi åt även pizza på Via Grande. Det blev en rolig dag, på kvällen var jag med Malin igen. Vi chillade typ bara.

Nu väntar jag på att Malin ska komma. Hon och hennes mamma ska hämta mig, sen ska vi till malin. Och gissa vad jag ska göra där? Hahah, sova över såklart. Nu blir det åttonde helgen i rad, så det är bäst att inte bryta traditionen. :)
Rätt så gammal bild men jag tänkte visa med toningen, liksom före och efter. ;)




Before I die

10 saker jag vill göra innan jag dör.









17 december

Står och väntar på bussen just nu, den kommer nog när som helst , hoppas jag. 

Igår fick jag hem 50 st EF presentkort som jag ska dela ut, tänkte fixa det på torsdag. Det är bara att säga till om ni skulle vilja a ett ;)

Jag har väl inte så mycket att skriva om nu, mer än att jag antagligen ska hem och fixa lite saker inför jul.
Ha det så bra! 





Godnatt




3:e advent

Åh vad tiden går fort, det är redan 3:e advent. 9 dagar kvar till jul. Jag tycker att tiden kan sakta ner lite nu, eftersom It's the most beautiful time of the year.

I helgen har jag varit med malin som vanligt så sov jag där igår också. Innan det var vi på stan där jag köpte toning till håret. Jag tvekade länge på om jag skulle köpa blonda slingor eller toning. Så det fick bli det senare. Färgen heter dark blonde som kommer bli någorlunda mörkare än vad jag har nu. Så det blir kul att se hur det kommer gå när jag ska till att tona det. Har aldrig gjort det förut, hahah. 

Igår tittade jag såklart på musikhjälpen när The FOOO skulle uppträda. Dom var verkligen duktiga tycker jag. Det som jag reagerade på igår vara att de fick så mycket hat efter det... Jag förstår verkligen inte dom som skriver sånt. Liksom varför inte lägga ner tid på någonting man gillar istället? De är faktiskt människor dom också med känslor. Och jag lovar att nästan ingen av er som skrivit en massa onödiga kommentarer skulle säga det till dom om ni skulle träffa dom...

Jag bakade även hallongrottor igår som jag ogillar att göra varje år. Men ändå så gör jag det, haha... Det blev även en hel del plugg igår, så lite har jag fått undan i alla fall. 

Idag ska jag och malin på dollar store, så jag ska väl ta och kliva upp nu och göra mig i ordning. Ha en bra dag alla. <3





Lucia

Hade skrivit typ ett långt inlägg också glömde jag att spara. Så allt försvann...

Vaknade klockan 6 idag och kunde inte somna om, så jag gick upp då. Även fast jag börja halv 10. Tittade lite på Lucia på teven och sånt. Haha

Ska vara med Malin på stan sen. Ha en bra dag alla, även fast det är fredag den 13 ;)



8 dagar kvar till jullov


Hej bloggen! 
På morgonen så var jag på tandregleringen och kollade så att allt såg bra ut. För er som inte vet så hade jag tandställning i början av det här året. Därför kollade de om tänderna hade flyttat sig sen jag tog ut tandställningen. Men det hade dom så tur var inte. Det här var mitt sista besök där. Jag fick med mig typ som avgjutningar från tänderna på hur dom såg ut innan tandställningen. Det var kul att se hur mycket det har ändrats.

Sen var det bara att gå till skolan, vi hade rätt så jobbig idrott med cross fit. Kul kul :) 
Efter skolan så var jag & Jessica på subway, för att vi missade bussen, haha. 

Ikväll antar jag att det blir plugg. Jag är så enormt stressad just nu på grund av allt med skolan. Det märker jag av både med att jag får mer finnar än vanligt och att jag får ont i magen. Så ska bli skönt när allt det här är klart. 
Puss på er :* <3

Dålig uppdatering

Hej alla! 
Förlåt för dålig uppdatering, det är bara det att jag har så mycket att tänka på just nu. Det är så mycket i skolan som ska bli klart innan jullovet. Också är det saker som ska fixas innan jul så det är också en sak som jag tänker på väldigt mycket. Jag känner att jag inte riktigt hinner göra allt jag vill göra. Så det är ju lite tråkigt, men ibland så är det bara så... 

Nu ska jag i alla fall plugga på och få undan lite saker inför jullovet. Det gäller att bli klar med allt. För ju tidigare man blir klar med uppgifterna desto tidigare kan man få ledigt efter skolan och börja gå mot lov. :) 
Ha en bra kväll <3
Glasögonen är då inte riktiga utan använder dom ibland för att kanske se liiiite lite smartare ut. Thihi

2:a advent

Har varit med malin mest hela helgen. Haha, sov över där igår och vi tittade på Idolfinalen, dock missade vi en liten bit av det. Hahah. Men igår så var vi på stan, jag köpte en mössa och en klänning. 

Köpt på glitter för 79,90kr

Spetsklänning för 199kr på rea, BikBok.

Idag har jag varit på lillänge och köpt julklapp till morfar. Köpte även en tomteluva (heter det så?) för 10kr och filmerna/tv-serierna som ni ser på bilden. De kostade endast 10kr/st sååå billigt. Jag har aldrig sett Cityakuten så har ingen aning om det är bra. Men det återstår att se. Förresten så köpte jag det här på Jula. :)




Julbak

Igår bakade jag lite kakor till jul. Det blev 3 st sorter; drömmar, chokladstjärnor & havreflarn. Alla dom recepten kan ni hitta i boken, Första bakboken. Alla var lätt att göra. :)





<3




Gymnasiedagar

Igår var jag ledig, på grund av att den andra klassen skulle ta hand om gymnasiedagarna. Idag var det vår tur, vi berättade lite om Vård och omsorg och sånt som har med programmet att göra. Jag började 9 och skulle egentligen sluta 12, men jag fick gå hem tidigare. För det fanns typ inget kvar att göra. Men när vi och 2:orna visade metod rummet, så visade dom hur man tar blodprov och stickprov typ. Och då var jag väldigt nära på att svimma, allt blev suddigt och mådde verkligen illa. Jag har inte magsjuka eller något sånt, utan det är att jag har svårt för att se på när någon tar spruta/prover. Jag vet att det låter väldigt konstigt att jag går VO då. Men det är någonting jag verkligen vill göra. Så jag antar att det går att träna bort det... Eller jag får hoppas på det.

Nu är jag hemma, ska typ baka julkakor, som ni antagligen kommer få recept och bilder på sen någon gång. 

Tänkte också berätta att jag var på stan igår, följde med brorsan till tandläkaren. Sen så köpte vi julklappar. När jag kom hem så gick jag nästan direkt till farmor för hon skulle bjuda på middag. Där var även hennes "pojkvän" (vet inte riktigt vad man kallar det) men också hans son och flickvän. Flickvännen är från USA och bor där, så det var kul att få prata med henne och sånt. Fick mycket tips på vad jag ska tänka på när jag ska till USA. Så det var kul det. :)

Efter det, direkt till Malin. Där satt vi framför datorn och kollade på The FOOO's live stream. Dom är så himla söta! Hahah men det var kul i alla fall, hoppas dom gör en ny snart igen. (: 


4 december

Var med malin igår kväll. Vi gjorde inget mindre än att Boka biljetter till THE FOOO's första konsert den 5 April. Soooo excited! 
Det ska bli kul att se dom uppträda. :))

Idag är jag ledig, på grund av gymnasiedagarna som åttorna och niorna ska på. Så det blir ju nice att bara chilla lite. 



2 december

Började tjugo över elva idag. Så himla härligt! 
Det hände väl inte så mycket idag mer än att en dietist kom och hade typ föreläsning. Efter skolan så gick jag lite snabbt med Emma på stan. 

När jag kom hem bytte jag om till träningskläder för att åka på kickboxningen. När jag kom till stan så träffade jag Hanna som följde med på kickboxningen och tittade på. Det var kul, eftersom jag inte har träffat henne på hur länge som helst. 
Kickboxningen gick väl helt okej, jag är fortfarande inte bra på att sparka, hahah...

Ha det så bra alla så hörs vi imorgon, tror jag i alla fall ;)




1 december

Skidskyttet blev inställt idag, på grund av att det typ var snöstorm nästan. Så jag, Malin och Patrik gick förbi Ica maxi och köpte julmust. Sen vidare ner till stan. På stan var det julskyltning, men det hände väl inte något speciellt. Bara det att det var någon marknad och lite sånt. 

Efter att vi hade stått och vänta på bussen i typ 45 minuter så åkte jag med malin till henne. Där tittade vi på Kvarteret Skatan firar jul. Sen runt klockan fem så åkte jag hem och tog fram min adventsgran. 

Nu har jag precis kollat klart på filmen Home Alone, eller ja Ensam hemma som den heter på svenska. Jag älskar dom där filmerna och det har liksom blivit en tradition att titta på ensam hemma filmerna runt jul. Så om det är någon som inte har sett dom filmerna så borde ni ta och titta, för dom är verkligen bra. :)





Första december

Första advent idag, även första december. Det innebär att julkalendern började idag. Jag och Malin har nu suttit och kollat på den. Jag kan inte säga om den är bra än men det återstår väl att se. 

Idag så ska jag, Malin, Marcus och Patrik på skidskytte. Jag har lovat Malin att följa med så då är det väl bara att göra det då. Även fast det typ är storm ute, eller ja det blåser i alla fall. Hahah... 
Men nu är det bara 24 dagar kvar till julafton, så nu börjar nedräkningen. :)




RSS 2.0