Halloween 🎃

Kort inlÀgg.
Var pĂ„ stan med Malin idag, vi kollade runt i affĂ€rer och bara gick runt. Var Ă€ven pĂ„ Wedemarks och fikade. 
Halloween Ă€r tydligen idag, brukar sĂ€llan göra nĂ„got speciellt dĂ„. Men ikvĂ€ll sĂ„ ska jag, Malin och Johanna ut pĂ„ spaning. Haha eller jag vet inte vad jag ska kalla det, men vi ska i alla fall ut och flippa. SĂ„ Happy Halloween allihopa! 




Shopping i huvudstaden

Hej alla lÀsare! TÀnkte blogga om vad jag köpte nÀr jag var i huvudstaden. 
Var pÄ Hollister och köpte 2 t-shirtar som kostar 238kr/st. Den vita toppen kostade 109kr och bodymistarna (heter det sÄ?) kostar 120kr/st men det var 3 för 294kr sÄ dÄ var jag tvungen att köpa 3 haha...


T-shirt 99kr, halsband med kors  32kr pÄ rean och det andra halsbandet med smÄ kors 99kr. FrÄn Gina Tricot.
 

Svart stickad tröja hittade jag pĂ„ H&M pĂ„ halva priset, sĂ„ den kosta 99kr. Den blĂ„a Ă€r frĂ„n ÅhlĂ©ns och kostade 199kr tror jag i alla fall. :)
 
KlÀder frÄn BikBok, svart t-shirt med öppen rygg 129kr, vit t-shirt 179kr och örhÀngena fick jag nÀr jag handlade för mer Àn 300kr.
 
Var tvungen att köpa ett par skor ocksÄ, sÄ det fick bli dom hÀr som Àr frÄn DinSko. Kostade bara 299kr.
 
Ja det var vÀl det jag shoppade dÀr. Kommer skriva mer om vad vi gjorde i Stockholm sen. För snart ska jag pÄ stan med Malin. SÄ ha en bra dag! 

Hemma frÄn Stockholm och fortfarande inte lagt upp nÄgonting..

Kom hem med flyg frĂ„n Stockholm igĂ„r kvĂ€ll. SĂ„ jag tĂ€nkte att jag kunde blogga idag om det. Men dĂ„ var det lite sĂ„hĂ€r speciella saker pĂ„ stan och man mĂ„ste ju passa pĂ„ eftersom det knappt hĂ€nder nĂ„gonting i den hĂ€r staden. Det var bland annat slalom och snowboard uppvisning, om det nu heter sĂ„. SĂ„ jag, malin och Johanna kollade dĂ€r i kylan. Det Ă€r sĂ„n stor skillnad mellan Östersund och Stockholm med vĂ€dret, eftersom dĂ€r kunde man gĂ„ med en tunn jacka bara. HĂ€r blir det dunjackan som mĂ„ste plockas fram... PĂ„ kvĂ€llen var det GME (ett disco för er som inte vet) som vi Ă€ven var pĂ„ förra Ă„ret. Jag tyckte att det var sĂ„ mycket roligare förra Ă„ret eftersom det hĂ€nde mer dĂ„. 
 
Eftersom jag har varit ute hela dagen sÄ blev det inte sÄ mycket bloggning som jag hade tÀnkt att det skulle bli sÄ jag fÄr ta och skriva lite om Stockholm sen nÄgon gÄng. Nu Àr jag alldeles för trött för att ens hÄlla ögonen öppna sÄ jag ska vÀl ta och krypa ner. 
 

Stockholm ❀


Livet i Stockholm Àr vÀldigt nice, 2 dagar kvar nu, imorgon sÄ blir det shopping <3

Höstlov ❀

Äntligen lov! har vĂ€ntat pĂ„ det hĂ€r hur lĂ€nge som helst! Ska bli skönt att ta det lugnt en vecka utan lĂ€xor eller nĂ„gra krav. I Love It <3 

Har varit ganska mycket saker den hĂ€r veckan, var pĂ„ Forever Living förelĂ€sning i onsdags. Jag var dĂ€r och hjĂ€lpte till eftersom mamma jobbar med det. FörelĂ€sningen var om nya sminkkollektionen som har slĂ€ppts nu. Det var inte nĂ„gon vanlig förelĂ€sning utan det var sĂ„ man fick gĂ„ runt och kolla pĂ„ produkterna. OcksĂ„ var det 3 st som vann att bli sminkad av en make up artist. Jag hade turen att vinna en av dom platserna. Det var kul att bli sminkad och jag tyckte att det blev bra. Resultatet ser ni pĂ„ bilden nedanför. 

IgĂ„r sĂ„ tog jag ledigt frĂ„n skolan för att vara pĂ„ mammas andra jobb, hon jobbar med asylsökande flyktingbarn. Det var kul att se hur det var dĂ€r, nĂ€stan alla pratar arabiska sĂ„ jag förstod ju inte sĂ„ mycket. Och dom förstod inte mig sĂ„ bra heller. Jag var helt slut nĂ€r jag kom hem. SĂ„ trött att jag bara ville gĂ„ och lĂ€gga mig direkt. Men det kunde jag inte eftersom vi hade naturkunskaps prov idag. Jag tror att det gick ganska bra, jag fĂ„r hoppas pĂ„ det i alla fall. :) 

NĂ€r jag kom hem sĂ„ hittade jag den hĂ€r i brevlĂ„dan som jag hade vunnit för att jag la ut nĂ„gon bild pĂ„ instagram. Det var kul att jag vann, jag brukar sĂ€llan ha den turen att vinna nĂ„gonting. Men plötsligt hĂ€nder det. :) 
Efter skolan sĂ„ packade jag, eftersom tommorrow I'm going to the capital, Stpckholm. Det ska bli kul, fĂ„r se om jag bloggar nĂ„gonting medan jag Ă€r dĂ€r. Annars sĂ„ blir det en massa bilder nĂ„gon gĂ„ng efter tisdag nĂ€r jag har kommit hem. 
Nu tittar jag första gĂ„ngen pĂ„ idol för i Ă„r, förut missade jag aldrig ett enda program av idol. Men jag har inte orkat att titta pĂ„ det i Ă„r. Kul att veta, I know. ;) 
Ska vÀl snart ta och krypa ner, för flyget gÄr 8.15 imorgon. SÄ ni fÄr ha det sÄ bra nu pÄ lovet. :)
Stockholm 

Be strong, things will get better

Lite kort inlĂ€gg, har tillbringat kvĂ€llen med Felicia. Vi var pĂ„ stan och Ă„t glass pĂ„ donken. Eftersom den hĂ€r lilla staden typ inte har nĂ„got folk sĂ„ gĂ„r det ju knappt nĂ„gra bussar pĂ„ kvĂ€llarna. SĂ„ vi fick vĂ€nta 45 minuter pĂ„ bussen. Men vi hade det kul Ă€ndĂ„. Skulle egentligen plugga nĂ€r jag kom hem men jag Ă€r sĂ„ himla skolless sĂ„ jag orkar inte... Just nu ogillar jag allt som har med att lĂ€ra sig saker. LĂ„ter kanske vĂ€ldigt konstigt men jag orkar helt enkelt inte lĂ€ra mig nĂ„got nytt. SĂ„ man kan ju alltid hoppas att motivationen kommer tillbaka snart. 
Ha det gött och sov gott. :)






Jag Àr sÄ himla bra pÄ att komma pÄ rubriker till mina blogginlÀgg....

Vaknade upp hos malin imorse. Jag hjĂ€lpte henne med att stĂ€da garderoben, det gick bra. LĂ€rde Ă€ven henne hur man viker klĂ€der pĂ„ mitt sĂ€tt, haha... Vi hade i alla fall kul medan vi rensade klĂ€der. Sen sĂ„ tog vi och cyklade till Max i vĂ€rldens kallaste dag, höll pĂ„ att frysa sönder. Blev middag dĂ€r , maxbox. Vi fick sĂ„pbubblor ocksĂ„, haha. Malin bjöd pĂ„ allt och Ă€ven efterrĂ€tt, hallonpaj med glass. Det blev en vĂ€ldigt trevlig och mysig helg. Nu blir det film för mig, ska titta pĂ„ Step up. 

Eftersom jag Ă€r sĂ„ himla otroligt kreativ sĂ„ blir mina inlĂ€gg vĂ€ldigt korta och ointressanta sĂ„ ni fĂ„r gĂ€rna tipsa om det Ă€r nĂ„got speciellt ni vill lĂ€sa om. Ha det sĂ„ bra ❀




Löööördag ❀

Har varit med malin typ hela dagen idag. Började med att jag var pÄ stan dÀr vi kollade runt pÄ olika affÀrer. Jag köpte en ny tröja pÄ H&M för 199kr. Vi bestÀmde oss ocksÄ för att fika, men det var typ fullt överallt sÄ Malin sa att det blev mindre folk som fikade efter klockan 3. Och hon hade rÀtt, vi fikade pÄ törners. VÀldigt mysigt. Tog bussen hem och Ät. Sen cyklade jag och malin runt em svÀng och sen vidare till gymmet. Det var vÀldigt kallt men det gick bra ÀndÄ. 
 
Men nu ska vi ta och sova sÄ godnatt. <3
 



 

Helg ❀

Skolan idag sĂ„klart, klarade mig igenom dagen med huvudvĂ€rk och magont... Men jag börjar bli van att ha det nu sĂ„ snart kanske jag inte ens kĂ€nner av det, vem vet liksom? Inte jag i alla fall. :) 
Första snön kom ocksĂ„ idag, sĂ„ det Ă€r ganska vitt ute nu, mĂ„nga har lĂ€ngtat efter den, men inte jag. Jag har bara velat att det ska bli sommar igen. Ja, jag vill flytta utomlands till nĂ„got stĂ€lle dĂ€r det inte Ă€r mer vinter Ă€n vad det Ă€r sommar...

Kom hem halv ett och kollade pÄ vart olika saker ligger i Stockholm. Eftersom igÄr sÄ bokade vi en resa dit den 26/10-29/10. Det ska bli kul att Äka dit, jag har faktiskt baanvarit dÀr en gÄng i mitt liv förut (om man inte rÀknar in Arlanda som att vara dÀr). Senast jag var dÀr sÄ var jag vÀl 6-7 Är nÄgonting. SÄ ni fÄr gÀrna kommentera om det Àr nÄgonting ni tycker att man borde göra nÀr man Àr dÀr. Jag ska i alla fall pÄ Hollister, New Yorker och Victorias secret. Hahah..

IgĂ„r sĂ„ bakade jag tĂ„rta till pappa som fyllde Ă„r. KĂ€nde mig lite som en bagare. Men jag tycker att det Ă€r kul att göra tĂ„rtor sĂ„ fĂ„r se om jag gör nĂ„gon mer. (: 

Nu blir det film, orkar inte göra sÄ mycket mer, trevlig helg.






Frisören

Har varit en helt vanlig skoldag idag typ. Efter skolan sÄ gick jag direkt till frisören pÄ Nikita Hair. Jag klippte ungefÀr 2 dm sÄ det kÀnns vÀldigt kort nu. Men jag blev nöjd med det. Frisören lockade Àven mitt hÄr som sÄg vÀldigt lÀtt ut ÀndÄ. Hon lockade med en plattÄng som jag ska testa nÄgon gÄng. Inte för att det kommer gÄ lika bra som det sÄg ut. Men man kan alltid testa. :)
 
Imorgon ska vi pÄ palmcrantz pÄ studiebesök pÄ sÀrskolan. DÀrför fÄr jag sovmorgon imorgon. :)
 



Sunny sunday

Var med malin idag, vi var pÄ dollar store dÀr vi köpte godis. Sen sÄ cyklade vi till backen dÀr vi Äkte madrass i vintras. TÀnk att det kan finnas sÄ mycket minnen pÄ ett stÀlle liksom. Till och med festisarna och redbull burken finns kvar. Vi hade i alla fall vÀldigt kul och sjöng sen hela vÀgen hem. 
 
NÀr jag kom hem sÄ fortsatte jag att sjunga, sjöng ungefÀr i 2 och en halv timme i strÀck utan vila. SÄ blev ju ganska hes efter det dÀr, men det Àr ju sÄ kul sÄ jag ville inte sluta, haha...
Imorgon ska jag till frisören efter skolan och klippa mig. SÄ vi fÄr se hur det kommer se ut, har ingen aning om hur jag vill klippa det. :) 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------
 



Saturday

Idag blev det en tur till stan med mamma. Vi gick runt och kollade lite och handlade sÄklart. Jag köpte det som Àr pÄ bilden nedanför. :)
 
NÀr jag kom hem sÄ tog jag hand om mig sjÀlv som typ hÀnder ungefÀr aldrig. SÄ det blev lite egentid eller vad det nu heter. 
Nu ska jag titta pÄ filmen Prinsen och jag. 
 
Mobilskal; Kjell och company 149kr. Röd tröja; BikBok 199kr. GrÄ tröja; BikBok 249kr. Solglasögon, skÀrp & armband; Fick en goodiebag nÀr jag handlade pÄ BikBok för att jag handlade för mer Àn 500kr.
 

Bild frÄn min lilla egna photoshoot igÄr, haha.

People change. Love hurts. Friends leave. Things go wrong. But always remember life goes on.

Fredag och helgen startar. Eftersom det knappt har hĂ€nt nĂ„gonting för mig i veckan sĂ„ har det blivit lite med bloggning. 

Har vÀl inte hÀnt sÄ mycket idag heller mer Àn att jag har tankat busskortet, sÄ nu kan jag Äka hur mycket buss jag vill. NÀr jag kom hem sÄ fick jag för mig att jag skulle baka kladdkaka. SÄ om det Àr nÄgon som vill smaka sÄ finns det hÀr, hahah ;)
 IkvĂ€ll blir det antagligen till att kolla pĂ„ film, har typ inget annat att göra sĂ„Ă„Ă„... 






Jag grÄter bara i regnet

LÀt hon in, lÀt hon ta
LÀt mig tro vad hon Àn sa
Jag lÀt dig gÄ, svÀva pÄ moln
Tills hon slet mig i stycken
Spotta pÄ mina sÄr
Men ser det ut som om jag sörjer dig,
Mer som om jag höjer dig

För jag, kommer aldrig lÄta dig fÄ se mig svag
Jag grÄter ba i regnet
Super stolt, hon vill veta vad jag tÀnker
Men baby om det ÀndÄ var sÄ enkelt
Men vaför vill du stÄ med mig i regnet, i regnet, i regnet
Varför vill du riva ner mitt stÀngsel
Baby jag vet ÀndÄ vad som hÀnder
SÄ jag grÄter ba i regnet

Gav hon allt, allt jag kan ge
Ville ha mer, de Àr sÄn hon e
Ensam men stark, de Àr sÄn jag blev
Litar inte pÄ nÄgon och allt Àr hennes fel
Men ser det ut som om jag lackar,
nej mer som om jag tackar dig

För jag, kommer aldrig lÄta dig fÄ se mig svag
Jag grÄter ba i regnet
Super stolt, hon vill veta vad jag tÀnker
Men baby om det ÀndÄ var sÄ enkelt
Men vaför vill du stÄ med mig i regnet, i regnet, i regnet
Varför vill du riva ner mitt stÀngsel
Baby jag vet ÀndÄ vad som hÀnder
SÄ jag grÄter ba i regnet

Hon vill ha varmt, hon vill ha kallt
Hon vill ha hav, hon vill ha land
Hon vill ha vitt, hon vill ha svart
Hon vill ha mig, hon vill ha allt, hon vill ha allt
Jag gav dig en chans, men det tog mig ingenstans
SÄ sluta tro du vet för mig, det hjÀlper mig inte alls

Oooohhhh, super stolt hon vill veta vad jag tÀnker
Men baby om det ÀndÄ var sÄ enkelt
Men vaför vill du stÄ med mig i regnet, i regnet, i regnet
Varför vill du riva ner mitt stÀngsel
Baby jag vet ÀndÄ vad som hÀnder
SÄ jag grÄter ba i regnet, i regnet, i regnet
jag grÄter ba i regnet, jag grÄter ba i regnet

SÄ baby du kan ta av dig ditt regnstÀll,
SÄ baby du kan ta av dig ditt regnstÀll,
SÄ baby du kan ta av dig ditt regnstÀll.

EF möte

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, haha. Har varit alldeles för lat för att uppdatera bloggen.
 
IgÄr var jag i alla fall pÄ ett informationsmöte om sprÄkresor som EF arrangerade. Jag var dÀr eftersom jag Àr ambassadör för EF. SÄ jag fick svara pÄ en massa frÄgor som de som funderar pÄ att Äka ville fÄ svar pÄ. Det var vÀldigt kul och jag skulle faktiskt kunna tÀnka mig att hjÀlpa till pÄ sÄdana hÀr möten. Det var en EF ledare som heter Fredrik som höll i mötet, han var vÀldigt bra pÄ att hÄlla i sjÀlva mötet. 
Jag tjÀnade 150 poÀng för att vara dÀr, (nÀr jag har fÄtt 10 000 poÀng sÄ fÄr jag Äka pÄ en gratis sprÄkresa). 
För er som inte vet vad ddet handlar om sĂ„ fĂ„r jag poĂ€ng för att andra bokar kataloger av mig och för att jag fĂ„r andra att boka sprĂ„kresor. Jag har snart fĂ„tt hĂ€lften av dom dĂ€r poĂ€ngen som behövs för en sprĂ„kresa, sĂ„ ni fĂ„r jĂ€ttegĂ€rna sĂ€ga till om nĂ„gon Ă€r intresserad av att Ă„ka. Ni fĂ„r gĂ€rna frĂ„ga mig saker om sprĂ„kresor ocksĂ„, jag vet ganska mycket om det sĂ„ det Ă€r bara att frĂ„ga. :) FrĂ„ga antingen pĂ„ bloggen/[email protected]/kik: mynamesandraa osv. 
Kan berÀtta om sprÄkresan som jag var pÄ 2012 nÄgon gÄng. ;)
 
Idag har det varit en ganska normal dag pÄ skolan, hade 2 redovisningar som jag var sjukt nervös inför. Men dom gick vÀl ÀndÄ helt okej. 
 Bara för att jag saknar sommaren. 
 
 

Autumn 🍁🍂

Familjen tog en svĂ€ng till mormor och morfar och gratulerade morfar som har fyllt Ă„r. Det var ett tag sen jag var dĂ€r sĂ„ det var kul att Ă„ka dit idag. Jag fotade lite bland alla fĂ€rgglada löv. Och mormor hade lagat hennes speciella fusklasagne som Ă€r sĂ„ himla god. 
Kom hem nyss, sĂ„ nu blir det film, Confessions of a shopaholic och sen sleep. SĂ„ ni fĂ„r ha det sĂ„ bra (:






Yeeaaahh it's FRIDAY ✌

Dagen började med ett besök pĂ„ palmcrantz dĂ€r vi var pĂ„ en förelĂ€sning om tatueringar. Det var faktiskt intressant att lyssna pĂ„. Dagen fortfaren med ett macdonalds besök som lunch med, Jessica, Emma, Malin, Niklas, Julia & Sofie. Slutade 12 sĂ„ det var chill som vanligt pĂ„ fredagar. 

Efter skolan besökte jag Malin som har varit sjuk nu i nĂ„gra dagar. Vi Ă„t kanelbullar eftersom det Ă€r kanelbullensdag idag. Samtidigt tittade vi pĂ„ skrĂ€ckfilmen Vittra som var ganska lĂ€skig. Mest Ă€cklig... Men vi bĂ„da överlevde ju i alla fall. KvĂ€llen spenderades med Malin igen och vi tittade pĂ„ Portkod 1321 som stĂ€mmer in ganska bra pĂ„ vĂ„ra liv, haha.. 
Nu ska jag ta och krypa ner för imorgon kanske jag ska till mormor och morfar. SÄ jag sÀger godnatt. <3




Plugg, plugg, sjuk och Ànnu mer plugg

Tog mig till skolan idag, som ÀndÄ var jobbigt med min förkylning. Jag klarade mig igenom dagen ÀndÄ men var vÀldigt trött pÄ vÀg hem. SÄ trött att jag missade att trycka pÄ stop knappen dÀr jag skulle hoppa av bussen. SÄ det blev bara till att gÄ tillbaka frÄn busshÄllplatsen som var en bit bort....

IgÄr och dagen innan sÄ har mitt lev sett ut ungefÀr sÄhÀr: vakna, TV , Àta, TV, lÀsa igenom sociala medier, mer TV, Àta, Ànnu mer TV och sen sova. Kul liv va? (;

Veckan som Àr kvar kommer mest bestÄ av plugg, har nÄgra redovisningar som ska göras nÀsta vecka och Àven arbeten som ska lÀmnas in, sÄ pepp pÄ att plugga nu alltsÄ! NÀe men antar att jag ska försöka plugga nu sÄ jag slipper göra det i helgen....

Ja bilden Àr suddig men batteriet pÄ telefonen tog slut och dÄ fick ipaden den stora Àran att ta kortet, men eftersom den har vÀldigt dÄlig kamera sÄ fick den bli sÄhÀr.

Filmtips

TĂ€nkte tipsa om 6 vĂ€ldigt bra filmer som jag kan se hur mĂ„nga gĂ„nger som helst. 


Första Ă€r So undercover som Ă€r en action-komedi. Molly (Miley Cyrus) Ă€r en vass, street-smart och tuff privatdetektiv som arbetar Ă„t hennes pappa tills han fĂ„r sitt jobb tillbaka. NĂ€r Molly fĂ„r ett jobberbjudande frĂ„n FBI sĂ„ mĂ„ste hon gĂ„ undercover för att rĂ€dda en före detta gangsters dotter. Molly tvingas dĂ„ att förĂ€ndra sin personlighet till en icke-vulgĂ€r, sofistikerad college student.



2. Street Dance handlar om Carly och hennes crew har just avancerat till finalen i Storbritanniens största streetdance-tÀvling nÀr deras ledare Jay plötsligt lÀmnar gruppen. De stÄr utan lokal att repetera i nÀr Carly stöter pÄ Helena, rektor för en balettskola. Helena tycker hennes elever saknar passion och kÀnsla i sin dans och erbjuder Carly och hennes crew trÀningsmöjligheter pÄ skolan, om de lÀr baletteleverna streetdance. TvÄ skilda vÀrldar möts, eller snarare kolliderar. Utan att egentligen ha nÄgonting gemensamt, mer Àn kÀrleken till sin respektive dansgenre, inser de bÀgge dansgrupperna att man mÄste hitta nÄgot sÀtt att samarbeta för att kunna vinna.


3. 21 Jump street: TvĂ„ nybakade poliser blir omplacerade och fĂ„r uppdrag som under cover-poliser pĂ„ high school. De tvingas byta sina polisbrickor och vapen mot ryggsĂ€ckar och lĂ€xböcker – allt för att att infiltrera ett gĂ€ng ungdomar och för att lösa den illegala droghandel som uppstĂ„tt.


4. Step up 2 the streets. Den rebelliska street-dansaren Andie börjar pĂ„ en ny skola har hon svĂ„rt att passa in. NĂ€r hon stĂ€ller upp pĂ„ en danstĂ€vling tillsammans med skolans snyggaste kille, Chase, uppstĂ„r det romantiska gnistor. 


5. Step up 3D. Moose och Camille har börjat pĂ„ college i New York, men det dröjer inte lĂ€nge förrĂ€n storstadens pulserande undre vĂ€rld frestar! De trĂ€ffar dansaren Luke som har samlat stans vilades dance-crew i en nedlagd fabriksbyggnad och plötsligt Ă€r de alla mitt uppe i en showdown dĂ€r bara vinnaren rĂ€knas.


6. Sista filmen men som nog Ă€r den bĂ€sta, The Last Song. Denna filmen handlar om en tjej som Ă€r 17 Ă„r som heter Ronnie. En dag bestĂ€mmer hennes förĂ€ldrar sig för att dom ska skiljas och Ronnies liv gĂ„r i bitar. Hon Ă€r sĂ€rskilt arg pĂ„ hennes pappa som bara flyttade och det gĂ„r mĂ„nga Ă„r innan hon ens vill prata med honom och en sommar sĂ„ bestĂ€mmer sig Ronnie mamma för att hon och hennes lillebror Jonah ska bo hos deras pappa över hela sommaren. En sorglig men ocksĂ„ romantisk film. 

RSS 2.0