Veckan

Så nu har jag inte bloggat på typ en vecka eller nåt, men det ska inte bli lika länge till nästa gång i alla fall. Här kommer i alla fall en lite kort om vad som hänt i veckan.

Måndag: Åkte till Malin direkt efter jobbet och var där ett tag innan vi åkte och mötte Wille och Jocke för att sen gå på bion Förr eller senare exploderar jag. Sjukt bra film som verkligen har en bra handling. Ett tips för er som ska se den: ta med er näsdukar och ha vattenfast mascara eller inget smink alls. Jag kan ju knappt gråta till filmer då, men jag vet att det är många som brukar det så ett bra tips. Sen så sov jag hos Malin.

Tisdag: var med Wille efter the work, vi var här en stund innan vi mötte Jocke och Malin och var ute en stund. 

Onsdag: Malin kom till mig efter jobbet och vi var sen med Wille och Jocke. Vi var ute på stan och gick runt och sen köpte lyxshake på Max, efter det cyklade vi hem till mig och tittade på film. Sen så sov Wille här.

Torsdag: när jag slutade på jobbet så satt Wille och Jocke och väntade på mig där. Vi var med varandra en liten stund innan jag var tvungen att åka hem för att sen åka på fotbollsträning. Jag provtränade med KD alltså Krokom Dvärsätt i Krokom med Julias lag. Det var faktiskt kul, jag har saknat fotbollen lite. Så får väl se om jag fortsätter eller inte.
Fredag: Malin mötte upp mig på jobbet och sen så gick vi på stan, Jocke och Wille kom även dit och vi åt på Eastern Palace. Sen så åkte jag och Malin till henne och jag åt även där. Sen så åkte vi till mig, tittade på film med Wille och Jocke. Sen så sov vi även alla fyra här. 

Lördag: vi chillade hos mig och spelade guitar Hero och andra saker. Sen på kvällen så åkte alla till Jocke där vi sov över. 

Idag: idag så var vi hos Jocke ett tag innan jag och Malin åkte in till stan. Vi stannade där och åt pizza på Via Grande. Är hemma nu och ska väl snart till Wille. 

Filmtips

Emily kommer till Miami med förhoppningarna om att bli en professionell dansare. Hon blir förälskad i Sean som är ledaren i en dansgrupp vars bostadsområde hotas av Emilys pappas byggplaner.
Väldigt bra film.

Skärvången

I helgen så har jag varit i Skärvången med Wille, brorsan och pappa. Det var fett nice ändå, det har varit så kul. Vi åkte dit på torsdag kväll. På fredagen så var det midsommar och vi åt lunch med några och hade det cozy, sen så gick jag, Wille, Joel och Erica ut och gjorde en midsommarstång (som jag har gjort varje år) det är liksom en tradition hahah. Ah men sen så grillade vi och åt tårta och stuff like that. 
Igår och idag så har vi mest chillat, typ spelat need for speed, krocket, spel, tv osv. Det har varit nice i alla fall och att få spenderat hela helgen med Wille är ju bara helt awesome. 

Filmtips

Filmen handlar om att växa upp och berättar historien om en småstadssångerska som förlorar sin bror i en tragedi. Före sin död hade han dock hunnit, i hemlighet, lämna in en ansökan åt sin syster till en prestigefull artistskola för sommaren. Väl där hamnar hon i en mycket intensiv miljö utan någon som helst träning eller färdigheter.

Internationella picknickdagen

Firar internationella picknickdagen med bästa Malin, 365 dagar sen sist. Fick äntligen träffa henne idag, har saknat henne så mycket, även fast hon bara varit borta fyra dagar så är det ändå sjukt länge för mig haha. Vi har i alla fall precis haft picknick, blev ju dock inomhus på grund av att det bara är 11 grader ute. Tråkigt väder men man kan ju alltid hoppas på bättre. I natt så sover  bästa Malin här, like old times. 

Sommarjobb

Så direkt när sommarlovet har börjat så börjar jag även att jobba. Känns både bra och dåligt, det hade ju varit nice att vara ledig lite innan. Men ändå så har man ju resten av sommarlovet att ta det lugnt sen. 
Jag ska sommarjobba nu i fyra veckor på sjukhuset, på Kvinnosjukvården (BB & Gyn). Jag började idag ochdet var faktiskt kul, jag fick fixa i köket, matvagn, gå med prover, fylla på i skåp och sånt. Det kanske inte låter så kul men jag trivs väldigt bra med det. Så det känns ju bra eftersom det är en månad kvar. 
Jag var sjukt trött efter att ha varit där med allt nytt och så, så när jag kom hem så somnade jag i 3 timmar hahah. 

På kvällen så har jag varit ute och övningskört som gick riktigt bra faktiskt och även spelat gitarr. Har inte spelat på ett år typ (ja nu lät ju det där som att jag är värsta proffset på att spela gitarr, men tro mig det är jag verkligen inte). 
Men nu ska jag ta och sleepa så jag tar mig upp imorgon. 

Sommarlov ❤️

Den här veckan gick verkligen fort, ledig i måndags. På tisdagen började jag halv ett eftersom det var klassens dag, vi åkte till moose garden och tittade. På onsdagen tillbringade jag lite tid till att göra matteprov, var även på introduktion till sommarjobbet. På torsdagen var jag också ledig och åkte iväg på sjukhuset för att fixa lite saker inför jobbet. I fredags var det skolavslutning, vi var bara fyra stycken i klassen där men det var väl roligt ändå. Sen så äntligen sommarlov. Har längtat efter det här sååå länge. Känns verkligen härligt att ha det. Efter skolavslutningen så följde jag med Malin till henne där vi fixade de sista sakerna till Stockholm. Hon åkte dit igår och jag saknar henne redan, haha. På kvällen så var vi i alla fall med Jocke och Wille. 

Igår solade jag och chillade, jag var väl kanske liiiite för länge i solen så jag brände mig på ryggen. Bra av mig, I know. Idag har jag inte gjort så mycket typ städat. Nu väntar jag på att Wille ska komma hem någon gång så jag får träffa han. Ni får ha det så bra på sommarlovet nu! :)

Filmtips

Vad skulle du göra om kvinnan du älskar bokstavligen inte känner igen dig längre?

Paige och Leo är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chicago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy, som ännu har ett gott öga till henne. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta, igen.


What about love

 
Igår var det precis ett år sen den här låten kom ut. För er som aldrig har hört den, lyssna på den :)
 

Sista dagarna

Sista veckan nu innan sommarlovet, så himla nice! 

Var på Jamtli i fredags med Malin, Jocke och Johanna. Det var mycket folk där, på grund av att det var gratis inträde och nationaldagen.
I lördags så började jag städa garderoben. Så mycket kläder som jag egentligen inte använder där. Ah men på kvällen var jag med Malin, vi chillade och tittade på film, sen så sov jag över där. 
Igår så kom Wille hem från Gävle. Så himla kul att träffa han igen. Vi cyklade runt lite med Malin och Jocke, sen hem till Wille där vi även sov över. 
Ah det är väl ungefär det som har hänt i helgen. Hoppas alla får en bra vecka <3

Filmtips

LOL, en av de bästa filmerna jag sett.
I en värld dominerad av att hålla kontakter via YouTube, Twitter och Facebook så försöker Lola och hennes vänner hålla kontakten med sina internetromanser och undvika att deras överbeskyddande föräldrar lägger sig i. Se den här filmen, du kommer inte ångra dig. 

Studenten

 
Som ni vet så var det studenten igår, bästa kusinerna tog studenten alltså. Så himla kul, var först nere på Wargen och tittade när Erica gick ut. Sen kom Wille och vi tittade på alla flak, Jocke och Malin kom också efter en stund. Så kul att se alla flak med texterna och alla glada studenter. 
Åkte hem sen och fixade i ordning mig lite. Sen så åkte vi till studentmiddagen. Så himla kul vi hade, först var det hur fint väder som helst, sen helt plötsligt spöregn. Så vi fick springa in med all mat och sånt, vilket kaos det blev hahaha. Vi var där till typ halv 12, det var verkligen kul. :)
 
Idag har jag varit med Malin, Jocke och Johanna på Jamtli först och sen stan. Ikväll ska vi väl ut igen, hoppas bara att det inte spöregnar lika mycket som det gör nu. Men vi hörs! 
Outfiten igår

The week

I måndags så var jag med Wille, vi firade hans lillebror som fyllde år. Sov även över där också. 
Sen i tisdags så började jag 11.40, så himla niiice. Jag var på djursjukhuset då på morgonen med min hund som har fått någon ögonsjukdom. Efter skolan var jag med Malin, vi köpte glass och chillade på en parkbänk. Sen på kvällen så övningskörde jag för första gången. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle göra, jag fick ju igång den i alla fall. Hahah.

Igår var jag med Malin på stan efter skolan, vi tittade på klänningar och jag köpte present till mamma som fyller år imorgon. Jag vet att jag är ute i väldigt god tid med det, haha. Sen åt vi på subway. Efter det drog jag till Emma där jag skulle träffa Kajsa, Julia och Emma. Vi hade det väldigt mysigt och så med fika och sånt. Sen kom Emmas kompisar så vi var ute med dom. Väldigt rolig kväll var det i alla fall. 

Nu ska jag ta och fixa i ordning mig inför studenten. Så vi hörs sen. 

JUNE

Tjaaa, 
har haft så mycket att göra att jag knappt hunnit bloggat någonting. Men jag har haft en helt awesome vecka med de bästa. Har knappt hunnit vara hemma någonting. Vädret har varit niiice och ja allt har varit perfa :) 
Har väl inte så mycket mer att säga än att jag är the happiest girl on the planet, haha. See yaaah! 

RSS 2.0