Filmtips

Livet för flera par och singlar i New York sammanflätas under loppet av nyårsafton. Det här är ett måste att se på nyår. 

Christmas

Har varit riktigt dålig på att blogga nu i december, men nya tag nästa år. 
Firade i alla fall jul med familjen, Wille och några till. Vi hade det bra och jag fick väldigt fina julklappar, bland annat Bose bluetooth högtalare, smycken, pengar, kläder, vattenkokare osv. 

Har varit hos mormor nu i helgen där det var -25 grader. Svinkallt, hahah så när vi skulle åka hem idag fick vi knappt igång bilen. Men aja, nu är jag med Wille och vi har precis sett filmen The Rock. Den var as bra och jag satt typ på helspänn hela tiden. 



December

 
Helt plötsligt så är det december. 
Förstår inte hur det här året har kunnat gått så snabbt men ah jag gillar december väldigt mycket. Det är den mysigaste årstiden och varje dag så räknar man ner till jul. I december så får man verkligen gå och längta efter någonting, jag gör det i alla fall. Man förbereder saker hela månaden för en dag, julafton. Det måste vara den bästa dagen på året ändå. Allt är så otroligt mysigt och trevligt och jag tycker verkligen synd om de personer som måste sitta själv under den dagen. Alla borde få vara med någon. Men jul är nog något av det bästa jag vet. Men det finns ju två typer av människor under jul:
 
Alla gillar det inte och så är det bara. hahahah. Ja men ni fattar, nu är det 24 dagar kvar dit. Men jag hoppas att det inte går för snabbt för då är det ett år till nästa gång igen. 
 

RSS 2.0