Helgen

Nu var det ju någon dag sen jag skrev, men sen jag skrev senast så har det hänt rätt så mycket. Både väldigt roliga saker men även saker som har gjort mig på lite sämre humör. Så tänkte skriva dag för dag haha. 

Fredag: Var på stan först med mamma och pappa och köpte nya träningsskor och hörlurar. Sen så mötte jag Malin och Linn och var med de där. På kvällen var jag med Malin och några från hennes förra klass. Vi spelade brännboll och sånt. Väldigt kul var det i alla fall. Sen så sov jag hos Malin, (friday remember).

Lördag: Stan med Malin, vi gick runt och tittade och jag köpte träningskläder och två tröjor. På kvällen var vi ute och spelade brännboll med ungefär samma personer som dagen innan. 

Söndag: Började dagen med att träffa Malin, vi tog en powerwalk/jogging runda. Skönt att få prata ifrån sig lite. Sen så var vi med Tobbe och solade och cyklade runt. På kvällen var jag med Hanna, har inte träffat henne på såå länge. Så det var kul att få prata om allt som har hänt och sånt sen vi träffades senast. Tog även en sväng förbi Malin efteråt för att titta på Ex on the beach. :)

Måndag: Idag så var det ju liksom back to school. Kändes väl både bra och dåligt. Men det är ju bara 3 dagar som vi ska gå den här veckan så det är nice. Cyklade med Malin hem så var hos henne ett tag. Hon kommer även snart hit för hon ska sleepa här inatt plus att vi ska ha en spakväll. Skriver mer imorgon :)


Thursday

Torsdag och ännu en dag med fint väder. Yeeeey
Tog en joggingtur idag igen som var väldigt härligt, men har sjukt mycket skavsår så så kul var det inte ändå. 
Har även städat bilen idag och solat lite.

Så i tisdags var jag ju med Malin och Anton, vi cyklade runt lite och sen åt vi middag hos Malin. Sjukt kul dag blev det i alla fall :)
Och igår var jag i Nyhem hos min mormor och morfar. Hände väl inget speciellt där, var lite social och sånt. 

Men nu ska jag ta och försöka hitta någon bra film, ni får gärna tipsa om någon som är värd att se ;) 


Training

Och så var träningen igång. Imorse bestämde jag mig för att verkligen satsa på träningen, känner mig väldigt motiverad nu. Det gäller att fortsätta med att hålla motivationen uppe också så att man inte slutar bara för att man inte orkar. 
Började i alla fall dagen med att jogga typ 4 kilometer. Det känns alltid lika bra när man kommer tillbaka. Det gick bra ändå, är ju väldigt otränad nu, men man måste ju börja någon gång. 

Så ja jag ska försöka hålla i det här med träningen, därför kommer jag blogga lite om vissa träningssaker i framtiden någon gång nu om jag orkar hahah. 

Ska snart träffa Malin och Anton så ska väl göra mig klar. See yaaah! 



Sunny sunday

Hade precis skrivit ett väldigt långt inlägg som försvann. Typ det värsta som finns, hahah ah men ska försöka skriva ändå. 

Älskar vädret som var idag, känns ju nästan som sommar. Längtar såå till sommaren, bästa årstiden lugnt. Allt blir så mycket lättare då. 

Ah men i alla fall, har sovit med Malin inatt, som jag nu har gjort 4 nätter i rad nu. Vi började dagen med en 30 minuters powerwalk runda. Sen så stack jag hem en liten stund och träffa min familj en liten snabbis som har varit i skärvången i helgen. Åkte sen med Malin och hennes familj till Jysk och även Törners och fikade. 

Just nu sitter vi hos Malin och tittar på bilder från igår som vi tog. :)


One Direction

Hejhej, tänkte sälja min One Direction biljett. Så är det någon som skulle vilja köpa den eller vet någon som vill, skriv gärna till mig. Det är den 13 juni på Friends Arena :)



Påsklov

Hej, glad påsk alla, eller vad man nu säger. Jag sov hos Malin igår och idag sov hon hos mig. Vi har varit i hennes lägenhet där vi har städat och skruvat ihop Ikea möbler. Jag tycker ju att sånt är väldigt kul. Så ja jag hade längtat till det där, hahah. Ah men idag ska vi väl fortsätta att bygga och fixa på hennes rum. :) 
Vi hörs sen! <3



Stay

 

Godnatt

Jag och Malin har varit ute och cyklat lite och kollat runt nu på kvällen, kul kul. Ah men jag ska nog sleepa nu. Vi hörs imorgon :)

Plugg, skola, mer plugg

Börjar bli rätt så less nu med allt det som har med skolan att göra. Nu vill jag bara att det ska bli sommar snart. Då man får bara ta det lugnt liksom och göra det man tycker om. Ska ju jobba i 4 veckor men det kan ju vara kul ändå. Men allt det här med läxorna är bara drygt nu. Rätt så mycket som ska göras innan sommarlovet, men man får väl tänka på att det inte är så länge kvar nu. 

Både igår och idag så har jag pluggat när jag kommit hem. Igår till provet som vi hade om nervsystemet idag, sjukt mycket att komma ihåg liksom. Ah men i alla fall så var jag med Malin på stan lite efter skolan, vi kollade på bland annat den där demonstrationen som var idag. Sen så åt vi även panini på törners. 

Snart så är det torsdag, vilket betyder påsklov. Sååå härligt :)
Men nu så måste jag fortsätta plugga. Hahah





Konfirmation

Idag så har min bror konfirmerat sig. Så dagen började i kyrkan. Jag förstår liksom inte att det var två år sen jag stod där och skulle konfirmera mig. Känns inte som att det var så länge sen. 
Men i alla fall så satt vi och kollade på det där och sånt, sen så åkte vi hem till oss och åt lunch med släkten och så. 
Fixade klart tårtan och mina cupcakes idag, bild nedanför. 

Ja så blev resultatet, hahah. 

Så vi åt och fikade i några timmar. Väldigt mysigt. Efter det så har jag väl inte gjort något speciellt, ska väl försöka plugga nu. Så vi hörs imorgon :)

The day

Fortfarande förkyld och så idag men det blir bättre. Idag tog jag mig faktiskt in till stan, tänkte att det kunde pigga upp mig lite. Man blir ju lätt depp av att bara sitta inne och vara sjuk. 
Jag och Malin var och tittade runt lite i några affärer och så, sen så tog vi en sväng på Pause. 

Nu är jag hemma, har precis ätit pizza med brorsan eftersom mamma och pappa är på kusinträff. Ska ta och baka tårta och något mer tills imorgon när Joel ska konfirmera sig. Så får se vad det blir för något. Malin kommer även hit snart. :)

Sick

 
Love this song
 
 Har varit hemma idag. På grund av att jag är förkyld, sov knappt någonting inatt. Sjukt jobbigt att hosta hela nätterna och dagarna...  
Men i alla fall så cyklade jag och Malin för första gången iår igår. Vi cyklade och tittade på lägenheten som de håller på att renovera. Det är snart klart där så det var väldigt kul att se, det var såå fint där. Vi cyklade även förbi Tobbe och pratade med han en stund. Sen vidare hem och plugga inför det svenska nationella provet som vi skulle ha idag. Det muntliga alltså, där vi ska redovisa någonting som har med skilda världar att göra. Men eftersom jag var hemma idag så kommer jag göra det nästa vecka istället.
 
Idag har jag tittat på film, tv-serier och lyssnat på musik. Sen kom även Malin förbi och försökte pigga upp mig med Ben & Jerry's. Tack så myckeeet  <3 Nu ska jag ta och krypa ner och hoppas på att kunna sova. :)

Shopping

Som jag skrev tidigare så skulle jag lägga upp bilder på det jag köpte i Stockholm. Så här kommer det mesta av det. :)
Dope linne 99kr, svart kofta Åhléns 149kr, back to front tröja 199kr från BikBok, svart basic magtröja H&M 49kr.

Väska Cubus 299kr, grå tröja från BikBok 99kr, awesome top från Cubus 79kr, Victorias secret 149kr, hår donut från Ur&Penn. 

Plus en skinnjacka från Cubus för 599kr, ja det var väl det mesta :)

Hemma again

Och så helt plötsligt så var man hemma igen. Känns skönt att komma hem, men ändå så längtar jag redan tillbaka. Som jag skrev tidigare så hade vi så sjukt kul under den här helgen. Det går inte beskriva i ord hur glad jag är. 

Jag ska väl antagligen sova nu, men tänkte försöka hinna lägga upp bilder på mina nya saker. Så de kommer antagligen upp här på bloggen framöver. Godnattttt <3

The FOOO

Alltså de här dagarna i Stockholm har varit bland de bästa in my life. Vi har haft så otroligt kul, en helg full av skratt, gråt och ännu mer skratt. Kan det bli bättre eller? Antagligen inte eftersom om ungefär 3 timmar så går flyget hem. Skulle vilja stanna här så mycket längre. 
Funderar starkt på att flytta hit. 

A men i alla fall så var vi runt och tittade lite i staden innan vi tog tvärbanan till Globen. Vi kom dit runt tre kanske och började väl köa runt fyra. Konserten började halv 8, det var så himla kallt att stå där i kön. Men det glömdes fort bort så fort vi kom in på konserten. Jag och malin hade biljetten foooer's circle, vilket betyder det närmast scenen. Så sjukt glad att vi hade de biljetterna, dels för att vi fick stå så nära scenen. Men den största anledningen var väl att slippa allt knuffande. 

Isac Elliot och Natalie var förband, de var riktigt bra. 

Alltså känslan när The FOOO kom upp på scenen är obeskrivlig. De är så himla duktiga på det de gör. Jag ångrar inte en sekund att jag var där. Deras första konsert någonsin, var sååå kul att få vara där. Jag skulle kunna lägga upp hur många bilder som helst men det pallar jag faktiskt inte just nu, hahah...



Idag har vi gått runt i affärer och shoppat lite. Det finns inte så mycket mer att säga om det här. Vi ska väl snart åka ut till Arlanda så vi hörs sen. :)

Shopping i huvudstaden

Kom precis hem till lilla essingen. Efter en dag med shopping så är man ändå rätt så nöjd. Men vi ska snart ut igen. 

Vi började med att åka in till stan för att äta någon brunch, det fick bli Pizza Hut. De har såå goda pizzor där. Efter det så har vi sprungit runt i affärer och handlat en massa kläder. När vi var i Gallerian så mötte vi även Aina som var med i paradise hotel. 

Vi har även hunnit äta Frozen yoghurt, frappino och gått förbi The FOOO's studio. Har varit väldigt härligt väder här idag. Men nu ska jag ta och byta kläder tills ikväll. För då blir det utgång :) 



Dagen började i skolan och slutade i sängen

Dagen började som helt vanligt på skolan. Vi hade engelska och sen så åkte klassen till nya arenan för att ha idrott, någon akrobatik eller vad det nu var. Det var faktiskt väldigt kul :)

Men sen så kommer det bästa, efter idrotten så åkte jag och malin till flyget. Som nog alla vet så skulle vi ju till Stockholm. Hur glada som helst satte vi oss på planet mot Arlanda. När vi anlände där tog vi och åt lunch på donken. Vi fortsatte sen med Arlanda express mot Stockholm. 

Alltså shit vad vi har haft kul idag alltså. Vi har skrattat oss igenom dagen och gått och kollat i affärer och shoppat några saker (bild kommer sen när jag kommer hem). 

Just nu så sitter vi i en liten lägenhet som vi har fått hyra. Vi är i alla fall sjukt trötta, så vi ska nog sova snart. Ha det gött :))

Say Something

 
Sitter just nu på skolan, typ helt förvirrad med några val jag måste göra snart. 
Men som tur så kan jag ta och koppla bort allt lite medan jag är i Stockholm. 
Om ett dygn så åker jag dit, längtaaaar så himla mycket, för det kommer att bli AWESOME! :))

RSS 2.0