6 månader ❤️

Ett halvår idag tillsammans med dig. Kan inte förstå att vi redan har varit tillsammans så länge. Jag är så otroligt lycklig som har dig. Du har fått mig att växa så mycket som människa och jag älskar verkligen dig. För utan dig så skulle det inte vara något jag. Du är den som lyser upp mina dagar. Tack så mycket älskling för att du orkar med mig och för att du är du. Jag älskar dig mest av allt och jag hoppas att jag får spendera väldigt mycket mer tid med dig. 



Advent

  
Idag så bakade jag lussebullar, eftersom det är första advent imorgon. Det är lika kul att baka varje år. 
Jag tog även fram adventsljusstaken och lite annat, så nu är rummet adventsfint. Det är så himla mysigt när man åker buss och det är snö ute plus att man lyssnar på julmusik. Man får sån julkänsla, ännu gladare blir man när man ser att snökanonerna är på i Gustavsbergsbacken & Ladängen. Det får en att förstå att jag snart kommer kunna vara där igen och åka skidor. Vill så himla gärna åka skidor nu alltså. Men jag antar att det bara är att vänta så kanske man snart får åka ändå. Hahaha, näe men nu tänkte jag ta och krypa ner tror jag. Godnatt <3

Dålig uppdatering

Nu har jag inte bloggat på as länge ju så kände att det var dags nu. Har haft väldigt mycket i skolan nu efter lovet som jag har haft fullt upp med att göra. Men har haft mycket kul också såklart. 
Brorsan har fyllt år och vi firade han i helgen. Så jag fick chansen att baka tårta, som jag tycker om att göra. 

Jag kan verkligen inte förstå att det är första advent på söndag. Känns ju som att det nyss var ett nytt år. Men tiden bara flyger iväg, tyvärr. Jag hoppas att den går lite segare så att jag slipper bli 18 snart. Hahah, har ångest över att jag snart är vuxen. Alla längtar tills de fyller 18 medan jag tycker att det ska typ bli det värsta som händer. I know I'm weird but you know, det är inte alltid roligt att växa upp. Men what to do liksom. 

Har precis haft medicinprov nu vilket gick rätt så bra ändå. Så nu kan jag ta det lite lugnt ändå. :)


Stockholm ❤️

#Stockholm


RSS 2.0