Monday

Har mest skrattat mig igenom skolan idag. Det var faktiskt kul. Vi fick också vara i metod rummet och lära oss att tvätta och klä på patienten. 
 
Dagen blev inte lika rolig när jag kom hem med världens huvudvärk och förkylning... Så eftermiddagen och kvällen har jag spenderat framför teven. På grund av huvudvärken så har jag inte kunnat sova heller. Jag tar aldrig några värktabletter heller eftersom jag tänker mer: smärtan går över... 
Blir antagligen ingen skola för mig imorgon om det inte händer något under eller något sånt så att jag helt plötsligt är hur frisk som helst så. Men det skulle ju knappast hända. Så ska väl försöka att sova nu för det ska tydligen vara bra när man är sjuk. 
 



Söndaaag

Heej, idag har jag mest tagit det lugnt. Kan behövas eftersom jag är så stressad över skolan eftersom vi kommer ha en massa redovisningar framöver... Typ det värsta som finns. Men jag har alltid varit stressad över sånt så det är väl bara att göra dom så är dom över sen. 

Hjälpte till att plocka undan möbler och såna saker också. Och när jag ska bära bort stegen så slår jag såklart i huvudet, så duktig som jag är. Hade redan huvudvärk innan så det blev ju knappast bättre.

På kvällen så var jag med dom bästa, alltså Malin & Johanna. Vi hade väldigt kul som vanligt, tappade typ känseln i fötterna för att det var så kallt. Men jag överlevde ju ändå :)

Nu ska jag ta och bli medvetslös i några timmar så att jag inte ska se så trött ut imorgon på skolfotot. Godnatt..





Goodnight ❤️

Sick of crying, tired of trying, yes I'm smiling but inside I'm dying. I hide all my problems behind my smile. Behind my smile is a world of pain. You think you know me, but you have no idea. 
 
Nothing is worse than putting your trust in someone, and them letting you down. I hate it when you realize that someone means more to you than you do to them and when someone you used to talk to every day doesn't care about you anymore. But maybe one day you will realize how much I care. I'm not mad at you, I just want you to care... And maybe one day everything will be okay.
 
I'm just trying to look out for myself now. Trying to not get attached to certain people because it might hurt me in the future. Sure life's about taking risks but there's also a point in life where you get tired of getting hurt. Tired of trying. Just tired of everything.
 
But I'm gonna keep on smiling like nothing's wrong, pretend that everything's all right, act like it's all perfect, even though inside it really hurts...
 
Now I'm going to sleep, I love sleep. You forget about pain, problems, stress, everything for a while. 
 



One Direction

Har precis bokat biljett till One Directions konsert som är 13 juni. Är så glad att jag fick en biljett, kanske ångrar mig sen. Men då har jag ju i alla fall en, haha. Men det ska bli kul att få se dom spela live. Jag är inte direkt något jättestort skrikande fan, men jag tycker om deras musik. :) 




Lovely friday

Idag har det varit en ganska bra dag faktiskt. Hade matteprov som gick ganska bra tror jag. Det var inte så svårt. 

Efter skolan var jag med Felicia på stan, hon köpte en väska. Vi åkte också på någon outlet sak och på röda korset. Där hittade Felicia ett par väldigt snygga vinterskor, jag tyckte att dom såg väldigt varma ut i alla fall. Men hon köpte dom inte idag. Hahah... Vi hade roligt i alla fall.

Blev väldigt trött nu när jag kom hem, så jag tror jag ska titta på någon bra film. Annars händer det väl inte så mycket, imorgon ska jag nog boka biljett till One Directions konsert i juni. Har inte bestämt mig än.. 






Onsdag

Nu var det någon dag sen jag uppdaterade bloggen, tänkte uppdatera igår men då pratade jag med malin på FaceTime istället, haha. I alla fall så har livet rullat på som vanligt. Igår var jag med Malin, vi cyklade runt och svängde förbi donken. Där testade vi den nya bounty milkshaken, den var väl helt okej. 
 
Idag fick vi sluta två timmar tidigare för att vi hade mattprov, så det var ju nice det. När jag kom hem så gick jag till IXO house eftersom det var rea där, men hittade ingenting. Inte så konstigt eftersom jag aldrig hittar någonting där. Så nu vet ni det ;)
 
Tänkte att jag skulle tipsa om några filmer, men det kan jag göra sen. Tänkte också att jag skulle säga att istället för att ha frågestund och sånt som så många brukar ha så kan ni istället fråga mig på ask.fm/mynamesandra eller så är det bara att fråga här på bloggen. Så det är bara att fråga på, så ska jag försöka svara så bra som möjligt. Men ha det bra så länge (:
 





Skärvången

Det blev en mysig och lugn helg i Skärvången. Igår så plockade vi svamp i skogen och fixade lite andra saker också. Jag har hjälpt till med att göra i ordning inför vintern. Kul att veta va? ;) 
Det är ändå skönt att åka dit och bara ta det lugnt, behöver inte tänka på någonting som händer i livet. Utan bara koppla bort allting. Har väl inte så mycket att skriva egentligen så här kommer någon bild. Ha det så bra! (:









Ready for weekend

Spruttagning idag på sjukhuset. Var så himla nervös inför sprutan, men jag överlevde i alla fall. Blev yr och illamående efter sprutan. Så nu vet ni det ;) 
 
Åkte till farmor på eftermiddagen, kommer vara här hela helgen. Lägger upp bilder sen (:
 



Thursdayyy

Tja tja, har inte bloggat på någon dag nu så tänkte skriva lite. Idag var det skolan som vanligt, sen efter skolan så gick jag med Malin hem som fortfarande har kryckor. Tycker fortfarande synd om dig... Efter det så skulle jag på det årliga  tandläkarbesöket. Var tvungen att gå dit själv eftersom mina föräldrar jobbade. I alla fall så gick det faktiskt bättre än jag trodde. 
 
Sen så började jag titta på serien Grey's Anatomy som verkar vara som en bra serie. Kanske lär mig att inte må så illa när jag ser blod och sprutor om jag ser på den, haha. Ska ta spruta imorgon mot TBC. Är hur nervös som helst, kunde inte sova igår pga det... Men den ska tydligen inte vara så farlig att ta, eller ja det märker jag väl. Bloggar om det imorgon, om jag överlevde alltså.
 
 
 

5 saker jag vill göra innan jag dör (:








<3




Head up, stay strong. Fake a smile, move on

Idag var första gången på länge som jag kunde sova längre än 9, helt otroligt haha. Har inte gjort någonting under dagen känns det som. Men på kvällen så var jag med Malin som jag inte har kunnat vara med sen i tisdags. Så jag skjutsade runt Malin på cykeln eftersom hon har kryckor. Stackarn... I alla fall så hade vi roligt som vanligt, mycket att prata om. (:  



Friday

Slutade 25 över 10 idag, så himla nice. När jag kom hem så chillade jag in the sun. Tränade också idag, ska verkligen försöka komma igång med träningen nu. På kvällen så tittade jag på filmen 4.3.2.1. Förstod typ ingenting av den. 

I alla fall så mådde jag faktiskt bra idag, känns som att jag verkligen har gått vidare nu så nu är det en new beginning. Nu ska mitt liv vända och bli bra igen. Som sagt, Life goes on.



 

Be yourself, everyone else is already taken

Idag hade vi orientering igen, men det gick faktiskt bra idag, haha. Vi kollade upp sprutsaken som vi tog i måndags och fick reda på att vi ska ta en till spruta nästa vecka... 

Efter skolan så fick jag äntligen träffa Felicia. Har inte träffat henne sen vi sommarjobbade tillsammans. vi gick på stan och sen åkte vi till henne, skrattade och hade väldigt roligt. 

Sen har det väl inte hänt så mycket idag, nu ska jag väl äta någonting innan jag ska sova, eftersom det inte blev någon middag. Så jag säger godnatt :)



Happy birthday 🎉🎉

Idag fyller den underbaraste malin borg 16 år. Så ett stort grattis till dig bestiiisfestiiis! Hoppas du fick en awesome dag. 

Idag började jag 20 över 11. Var typ det enda som var lite speciellt idag haha. Men har inte hänt någonting special today. Så ha det gött :)



Time to move on...

Ny vecka, även fast det är tisdag idag då men ändå. Jag har i alla fall varit på skolan både idag och igår. Igår så tog vi spruta, jag blev väldigt yr och illamående av den, trodde att jag skulle svimma. Sen var jag nära att börja gråta på grund av det som hände i helgen... Men jag lyckades hålla inne tårarna ändå. Var typ helt borta på lektionerna... 

Efter skolan var jag med Malin och fick tårta, eftersom hon fyller år på onsdag. Kunde tyvärr inte stanna så länge för klockan 6 så skulle jag på kickboxning. Första gången, gick faktiskt ganska bra, har ju tränat boxning så jag har lärt mig grunderna redan. :) Men kickboxningen var verkligen rolig, jag fick tänka på någonting annat ett tag. Skrattade och tränade på hårt. 
 
Idag så var det ju skola igen, typ halva klassen var sjuk. Men det gick bra ändå. Sen gick jag med Malin hem från skolan. Det är nice att tänka på andra saker en liten stund och att inte vara hemma själv för då kommer alla tankar och alla känslor tillbaka så det är mest jobbigt att vara själv nu... 
 
Imorgon börjar jag 20 över 11, så det blir ju nice. Men ha det så bra :)




I Will always love you...




Try sleeping with a broken heart

There's still a little bit of your taste in my mouth.
It's still a little hard to say what's going on.
 
You took my hand, you showed me how
You promised me you'd be around
I took your words and I believed
In everything you said to me
I know better
Cause you said forever
And ever, who knew?

I don't wanna be without you babe
I don't wanna broken heart
Don't wanna take a breath without you babe

Got your voice in my head,
Saying let's just be friends,
Can't believe the words came outta your mouth

So tell me how could I ever be, normal somehow?
You tell me this is for the best,
So tell me why am I in tears?

I'm trying to be okay,
I'm trying to be alright.

Just promise that you won't forget we had it all
Cause you were mine for the Summer
Now we know its nearly over
Feels like snow in September
But I always will remember you <3

 

(lite random låtar som passar in på mitt liv just nu..)

 

Designar bloggen

Hejhej
Tänkte att jag skulle vara duktig och designa bloggen med att göra en egen header. Den jag bytte till nu är bara en tillfällig, den kommer inte riktigt att se ut sådär sen. Men jag måste byta design för att ha den bilden jag tänkte ha. Så tänkte bara säga att bloggen kommer se ut lite såhär någon dag innan jag har hittat en ny design. 
 
I alla fall så var jag på skolan idag, som vanligt. Vi hade orientering på idrotten, typ det värsta som finns efter bad och skidor. Men jag har aldrig gillat orientering så det är bara så. Men det gick faktiskt ganska bra idag, även fast det var första gången i det där området. Slutade 13.50 idag så efter det så har jag varit hemma och suttit ute i solen. Var väldigt varmt idag för att vara september, typ 20 grader.
 
Jag kan tipsa om en bra bok som är toppen om man är blyg eller har social ångest. Den heter Våga Leva! Fri från blyghet och social ångest. Själv har jag social ångest, som faktiskt är väldigt jobbigt. Social ångest är rädsla för att bli granskad och värderad i sociala situationer och betyder att man vill göra bra ifrån sig i samhället. Ja i alla fall så är det en bra bok som kan hjälpa till att träna bort blygheten och den sociala ångesten. 
 

Random

Tänkte tipsa om två tv-serier som jag verkligen tycker om.

Det är Awkward som går på MTV, en jättebra serie som handlar om Jenna och hennes liv. Säsong 3 har premiär den 15 september klockan 19.05 på MTV. Missa inte det ;)

Den andra serien som jag kan tipsa om är New Girl som är rolig och bäst. Haha men den är verkligen värd att se. Den sänds på TV4 på onsdagar klockan 21.30.


Weekend

Den här helgen spenderade jag med malin. Vi har haft väldigt roligt som vanligt. Igår var vi på stan på dagen och jag köpte 3 tröjor på rea, på bikbok.
Sen på kvällen så köpte vi biljetter till One Directions film 1D This is us. Även fast varken jag eller Malin är något stort fan av gruppen så tyckte vi båda att filmen var hur bra som helst. Jag rekommenderar verkligen att se den för den var verkligen bra. Den blev ännu bättre i 3D, det kändes verkligen som att One Direction var där. Vi åkte sen hem till Malin och sov där.

Idag var vi på dollar store och kollade lite. Vi var där en timme, haha.
Min helg fortsätter faktiskt en dag till, vi fick vara ledig imorgon för att dom skulle fixa metod rummet. Har ingen aning vad jag ska göra imorgon. Men jag är ju lite såhär spontan av mig så jag har sällan planer långt i förväg. Men sån är jag, hahah...


RSS 2.0