Let her go

 
Bara för att jag gillar den här låten så mycket :)

Ladängen

Just nu är det sjukt mycket som ska göras, saker som jag ska hinna med innan jag och Malin åker till huvudstaden. Men jag ska nog klara av att fixa det ändå. 
Idag blev det en tur till Ladängen, där jag och Malin åkte och hoppade bland annat. Det gick väldigt bra, hade hur kul som helst. Ja vad ska jag skriva, hahah... Ah jag har ingen aning nu så jag lägger in någon bild istället. (:
 

Var så bra att jag inte kom på någon rubrik

Igår blev det nästan 2 mils promenad med Malin istället för skidor. Fett kul, alltså var precis like old times. Vi hoppade runt och sjöng och var så himla glada. Alltså bästa kvällen faktiskt på länge. Vi tog vägen från mig, till Ica Maxi och sen vägen till Ladängen. Där tog vi en fin liten paus med Festis och chilinötter, hahahah som vi hade köpt på vägen. Sen så tog vi och gick hem igen. Så ah blev ju en fin liten promenad. 

Idag så gick vi till stan där vi gick runt och kollade lite. Sen så gick vi över till frösön och fotade. Sååå kul :)

Ikväll sover Malin här, vi ska planera lite saker till Stockholm och lite annat. Så ha det gött! :)

Grattis!

Idag skulle världens bästa farfar fyllt 80 år.
5 år sen jag såg han senast, cancern tog han bort från oss.
Saknar dig så otroligt mycket. <3
 
 
 

Vår

Älskar att det typ är vår nu. Jag blir alltid så glad när jag ser att solen skiner. Så himla härligt väder det har varit de senaste dagarna nu, det gillas :)

Fredag igen och om en vecka så är jag i Stockholm och chillar. Längtar verkligen, ska bli så himla kul. 

Har varit på skolan idag, sen så var jag med Emelie och några av hennes kompisar på stan. Tog sen bussen hem med Malin. Jag hoppade av bussen hos henne också tog vi en liten promenad med Robban. Så härligt att bara prata om allt möjligt. 
Ikväll ska vi i alla fall åka slalom, hoppas de andra är i backen. Det blir så mycket roligare när de är där :)

Cannonball

 
Hej,
Igår så var det ju våffeldagen och då måste man ju äta våfflor. Hahaha så eftersom ingen annan hade tänkt att göra det så fick väl jag göra det då. Sen så stack jag till Malin där jag även sov över hos inatt. 
Nu händer det väl inget speciellt mer än att jag ska på bio om någon timme. Kulkul, tjarå :))

Ute på isen

Hej,
Idag så har jag varit på Rödön, på som en fisketävling. Jag fick ingen fisk men det var så himla härligt väder idag, att det inte gjorde så mycket. När tävlingen var färdig så grillade vi korv och sånt, väldigt mysigt ändå. :)

Ska snart till Malin nu där jag stannar över natten. Imorgon blir det nog skidåkning, så hoppas på lika fint väder då. :))

Beneath your beautiful

 

Goodnight

Hej, 
Fick sluta typ 2 timmar tidigare idag, fett nice hahah. Intressant va? ;)
Näe men har inte hänt någonting idag mer än att jag har varit hos malin. Vi chillade mest bara och planerade lite inför Stockholm, bara 2 veckor kvar nu :))

Nu hade jag tänkt att krypa ner, godnatt peepz. <3


När allt rasar

 
Hej,
försöker att få allting att gå ihop just nu. Så mycket att tänka på och så mycket som händer, så precis som i videon så känns det som allting bara faller ner. Som tur är så är det inte bara dåliga saker, utan det är även väldigt mycket roligt. Utan Malin så skulle jag inte stått där jag står idag. Hon har hjälpt mig med så mycket saker, jag vågar göra så mycket mer saker nu än vad jag har gjort tidigare. Vi har alltid så kul och hon får mig alltid på så himla bra humör. Skulle kunna skriva hur långt som helst om det, men det ska jag inte göra nu hahah. 
 
Vi var i alla fall i backen igår, fett kul att åka när det hade kommit så mycket snö. Var precis som att köra offpist. Men det gjorde också så att jag fick träningsvärk hahah. Alltid lika kul att åka slalom :)
 
 

Presenter

Hejhej, 
Alltså som ni kanske har förstått så har jag inte bloggat någonting i helgen. Som beror på att jag har varit i Skärvången och knappt haft något internet. Så ja, nu blir det mer uppdatering framöver. Braaa va? ;)

Åkte till Skärvången i fredags där jag mest har tagit det lugnt. Men inte på lördagen, för då var det 50-års kalas. Min morbrors fru Bodil fyllde år och tillsammans med Karin, som också fyllt 50 så hade de ett kalas. Vi gjorde en massa saker i lag på dagen, sen på kvällen så åt vi middag och gjorde lite olika saker då också haha. Det var många där som jag inte visste vilka det var men kul ändå. :) 
På 12 slaget så var det även fyrverkerier också. Kulkul :))

Ikväll ska jag iväg till backen och åka slalom med Malin, vem annars liksom haha. 
 

Presenter

Jag har ju lovat att lägga upp bild på det jag fick i present. Glömde bort det så här kommer bilden på det ;)
Fick ju slalom skidor och pjäxorna också i present. Här är i alla fall nya hjälmen och glasögonen. Hahah..
Och här är resten :))
Victoria's secret body mist och armbandet från brorsan, bakbok och cupcakes tilbehör från fam. Wångenberg, presentkortet på en poster från fam. Evertsson, volume master godis och värmeskydd från Malin :)


Ny videooo :)

 
Hejhej,
nu är det så att igår släpptes Austin Mahones nya musikvideo till låten MMM Yeah.
Typ bästa låten hahaha, så titta på videon ovanför. :))

Snart helg

Hej, 
Nu har jag precis kommit hem från ett slaskigt Ladängen. Det gick jättebra att åka och sånt, men det var vattenpölar där och blött. Rätt så mycket som har tinat upp nu. Vilket är både bra och dåligt. Jag vill så gärna att det ska bli sommar, men ändå så vill jag att det ska gå att åka slalom och sånt. 
Alltså vi hade sjukt kul, skrattade hur mycket som helst. Vad skulle jag göra utan dig Malin? 
Nu ska jag ta och krypa ner, to sleep. Har hänt så mycket i mitt liv under en kort tid att mitt humör går från att vara väldigt ledsen till att vara superglad. Vissa saker är väldigt svåra att hantera just nu. Men med tiden så ska jag väl klara av det här, hoppas jag i alla fall. Så det är alltid skönt att få sova så att man kopplar bort allting i några timmar. 


Back to school

Idag var det back to school igen. Har haft ett riktigt bra sportlov och det har varit såååå härligt utan läxor och plugg i 5 veckor. Men självklart har jag ju saknat alla i klassen och så.
Nu börjar allvaret igen..
 
Har varit med Malin efter skolan, vi var på stan och tittade på slalom hjälmar en liten stund. Sen så drog vi hem till my place och åt av tårtan som blev kvar efter igår.
Nu har jag väl mest bara chillat, typ varit busy doin' nothin'.
 
Ville verkligen skriva ett långt inlägg nu men har ingen inspiration till att komma på någonting att skriva om. Så snälla ni får gärna kommentera om det är någonting ni vill att jag ska skriva om. Det är bara att kommentera på :))
 

Birthdaaay nr2

Så då har den här dagen nått sitt slut då. Men den har varit riktigt bra. Alltså bästa födelsedagen typ ever. 

Tänkte krypa ner, så jag lägger upp bilder på vad jag fick imorgon. Så missa inte det, hahah nerå men ah.
Jag bakade tårta idag som jag bjöd släkten på. Ni ser den på bilden nedanför. ;)



Birthdaaaay

Heej, 
Så nu är man 17 år då, antar att det bara är att acceptera, hahaha. Näe men det känns rätt så bra ändå. Har fått lite presenter idag, har fått det mesta från familjen i förväg så som skidorna, slalom hjälmen och pjäxorna. Men tänkte lägga upp bild på det jag har fått senare. 

Kom precis hem från Ladängen nu. Jag och Malin var och åkte slalom. Kul kul :))
Men nu får jag snart besök så jag ska väl byta om och sånt. Men ha det gött <3

Sista blogginlägget som 16 åring

Hej,
Tänkte skriva ett sista inlägg i mitt sextonåriga liv. Hahah alltså det där lät väldigt dumt men whatever. Nu är det bara ett år kvar tills jag blir 18. Som känns ändå väldigt jobbigt på något sätt. Liksom man måste ta hand om allt typ själv och sånt som känns väldigt segt ändå. Men vad vet jag, det är ju ändå mycket som är bra också när man blir 18. Men de sakerna orkar jag inte skriva nu. 
Har i alla fall åkt slalom med ingen mindre än Malin idag. Såå kul :)
Nu ska jag ta och krypa ner, så godnaaaattt 💕


With mah sistaaah

Hejhej, 
Just nu sitter jag hemma hos Malin. Och som ni vet så är det fredag så ganska självklart att jag är här nu. Jag kom hem från mormor och morfar igår i alla fall. Resten av gårdagen grät jag mig väl mest igenom. Kan inte säga varför men jobbigt var det. Men man måste gå vidare ändå. 

Har varit på stan med Malin och mamma idag och handlat presenter till mig. Låter väldigt konstigt kanske men mamma ville att jag skulle prova ut sakerna. Så jag fick en ny slalom hjälm och skidglasögon. Även ett halsband från guldfynd som vi beställde, det är ett med mitt namn på. Så får se hur det blir när jag får hem det :)

Imorgon blir det antagligen slalom, beror lite på vädret. 

Godnaaatttt

Med den här bilden tänkte jag bara säga att jag är hos mormor och morfar nu i Nyhem. Tänkte försöka sova nu eftersom jag har sån huvudvärk. Hoppas det går att sova bort som jag brukar göra istället för att ta några värktabletter. Ah men sovgott alla <3

Skidor och sol

Tja tja, 
Sov över hos Malin inatt, surprise, surprise. Hahah näe men vi har åkt slalom idag, vilken överraskning va?! Hahah, men det var väldigt roligt idag. Sjukt bra väder och rätt så lite folk i backen, så det var bara att köra liksom. ;) 

Nu på kvällen så var jag, Johanna och Malin med Isak och Jens. Vi pratade och stuff, och såklart så åt vi semlor eftersom det är Fettisdagen idag. 
Jag åker till mormor och morfar imorgon och blir väl borta till fredag. Så får se om jag hinner uppdatera bloggen någonting då. Ha det så bra <3

Skärvången

Tjaaa, 
Just nu sitter jag hos farmor i Skärvången och tittar på film. Rätt så chill ändå. Kom hit igår på dagen, då blev det till att skotta en massa snö. Det är såå mycket mer snö här än vad det är i Östersund. 
Tyvärr är det lite varmt så att isarna är lite halv dåliga. Vi brukar ju alltid köra skoter och fiska och sånt. Men eftersom det inte har varit så kallt så går det inte riktigt. 
Men jag körde skoter ändå, lika kul varje år. Jag funderar på att ta skoterkörkort ändå. Hahah ah men jag ska väl fortsätta att chilla nu då. Finns inte så mycket att göra här, så det gäller att vara lite påhittig. 
Åker hem imorgon i alla fall. :)



RSS 2.0