Storsjöyran 2014

Yran börjar imorgon, helt sjukt vad tiden har gått fort. Liksom nästa vecka åker jag till Turkiet, kan inte tiden bara sakta ner lite. Jag får panik på dom som säger att skolan börjar snart, liksom shhhh man vill inte veta det. 

I alla fall som jag skrev, yran börjar imorgon. Jag, Malin och Johanna gick och hämtade banden idag och såklart så ska vi gå 3 dagar. Det är ju bara en gång om året så varför inte passa på? Hahah, jag längtar väl mest av allt till Lördag då The FOOO ska uppträda. Så himla kul att dom kommer hit. Liksom att de där killarna kommer till lilla Östersund. Det kommer i alla fall att bli AWESOME! 
Sen är det många fler bra artister också såklart som kommer som, John de Sohn, Medina, Kartellen, Veronica Maggio, Rebecca & Fiona, Icona pop osv osv. Kommer bli fett nice. 

Idag har även jag och Wille varit tillsammans i 2 månader, älskar han så himla mycket att det inte går att beskriva med ord. ❤️❤️❤️

Part of my summer ☀️

#Summer


Filmtips

17 Again
Mike är missnöjd med sitt liv, han är 35 år och har jobbat på samma arbetsplats i arton år utan att befordras. Han är nyskild och träffar knappt sina barn, annat var det i high school. Då fick Mike dejta skolans snyggaste tjejer och var stjärnan i basketlaget. En sen kväll ramlar Mike över ett räcke och morgon efter har han förvandlats till en spinkig 17-åring igen. 

Fullt upp

Nu har det varit lite dålig uppdatering här på bloggen, men jag har så mycket att göra att jag inte riktigt hinner med. Så ja jag kommer inte blogga mer än jag känner för nu under sommaren. Det kommer väl komma upp något inlägg lite då och då. 

Men under senaste dagarna har jag varit med Malin, Jocke och Wille. Igår var vi och grillade vid Storsjön bland annat, fett mysigt. Har även köpt en skateboard, så nu ska jag försöka lära mig åka, hahah.
Ska väl sova nu antar jag, man kan ju inte vara uppe hela nätterna, eller? Hahah, men godnatt peepz <3

Dagens outfit

Dagens outfit, t-shirt Gina Trocot, shorts Cubus.


Filmtips

I en omarbetning av succéfilmen Fame från 1980, får vi följa en talangfull grupp av dansare, sångare, skådespelare och artister under de fyra år de går på New York City High School of Performing Arts. En skiftande och kreativ skola där elever från alla delar av samhället får chansen att leva ut sina drömmar och uppnå riktig och varaktig berömmelse, den sorten som kommer av talang, engagemang och hårt arbete.
En film som måste ses för er som gillar musik och dans filmer och även för er andra också. 


Alanya

Om 20 dagar åker jag till Turkiet. Jag längtar så himla mycket. Men jag vill ändå inte att tiden ska gå snabbt dit för sommarlovet är ju typ nästan slut efter det. Men det kommer bli awesome. Jag tycker att det är så roligt att se nya saker liksom och nya platser. 
Yeaaaah nu vet ni det, hahaha. Annars så har det väl inte hänt så mycket, varit med Wille de senaste dagarna och mest bara chillat. Idag gjorde jag om i Lillstugan, blev ändå ganska nöjd med den. Men skulle även vilja måla väggarna. Ah men intressant att veta va? Men vem vet, kanske någon som tycker det är as intressant. ;) 


Sista arbetsdagen

Har inte riktigt orkat eller haft tid till att blogga, därför tänkte jag skriva ett litet kort inlägg nu. Bilden förklarar väl det mesta som har hänt under senaste veckan. Varit med Wille, Malin, Jocke och Johanna. Bakat tårta med Malin, badat, chillat, varit ute och flippat typ, haft sista veckan på jobbet osv. Fett nice vecka i alla fall med väldigt somriga dagar. 
Var själv hemma med brorsan i helgen, Wille var även där med oss. Inte så ofta jag får chansen att vara själv hemma utan föräldrar, därför blir det väldigt kul när dom åker bort någonstans. Bara för att man kan göra typ vad som helst. Nu lät ju det där som att jag fixade värsta festen men så var det ju då inte riktigt hahaha. Ah ni fattar. 
Igår följde jag med Wille och hans familj och badade. Det var as mysigt. Sen igår så sov jag över hos Malin, like old times hahah. 
Nu är jag hos Wille, vi ska väl sova snart I guess. Så skriver mer någon annan dag. Goodnight peepz <3


Filmtips

Another cinderella story
Mary bor hos sin styvmamma och styvsystrar. Hon är en jättebra dansare. Hon träffar artisten Joey Parker, som iförd mask kommer till hennes skolbal. Dom dansar och blir kära, men när Mary rusar ut tappar hon sin IPod. Joey hittar den och måste så fort som möjligt hitta henne...
Handlingen kanske lät barnslig eller nåt men jag tycker att den här filmen är väldigt bra. 

The weekend

Helgen har varit helt awesome, livet blir så mycket bättre när det är varmt ute. I lördags så var jag och Wille och kollade på storsjöcupen, Hanna var även med en liten stund. Sen så mötte me and my boy upp Malin och Jocke och drog vidare till Max. Vi åkte runt lite innan jag och Malin skulle hem. 
På kvällen så stack vi fyra och badade i Storsjön, första doppet för i år. Var inte alls varmt, men ändå så roligt ändå. Vi var sen hem till mig och tittade på filmen The Conjuring. Världens läskigaste skräckfilm, jag skämtar inte. Man får typ hjärtattacker hela tiden, hahah. Wille sov i alla fall hos mig så behövde inte sova själv. 

Igår så var jag med Wille hela dagen, vi var förbi i Valla en sväng innan vi köpte mat och var på Frösön. Där tittade vi på film och hade as nice. 
Men nu måste jag kliva upp och dra mig till jobbet. Ha det så bra :)

Filmtips

Ren MacCormack flyttar från storstaden Boston till den lilla sydstatsstaden Bomont där han upplever en verklig kulturschock. För några år sedan skakades samhället av en tragisk olycka som dödade fem tonåringar efter en natt på stan. Bomonts fullmäktige och den älskade pastorn Shav Moore reagerade genom att införa regler och förordningar som förbjuder hög musik och dans. Men Ren är inte den som accepterar status quo, så han utmanar förbudet, väcker nytt liv i staden och blir dessutom förälskad i pastorns problemtyngda dotter Ariel. 
Det här är den nyare versionen av den filmen som kom ut 1984. Den är riktigt bra.

Fridayyyy

Ni vet de där dagarna man känner att allt bara är fel? Då man i princip hatar allt hos en själv? Alla kanske inte vet hur de här dagarna är men jag hade en sån dag igår. Jag var verkligen tvungen att få ur mig allt spm jag har gått och burit runt på för jag har varit för rädd för att säga till någon. Jag kan ha såna här dagar kite då och då. Men det blir oftast bättre dagen efter. 

Som idag, var fullt upp att göra på jobbet idag att jag inte ens hann att tänka på det. Sen så tog jag och Malin och köpte sallad och frukt för att sen sitta och äta i solen (!) på Stortorget. Sen så var vi med Wille och Jocke i rampen. På kvällen så var jag med Malin sen mötte vi även upp Jocke. Men nu så ska jag sova, ha det gött. :)

Storsjöcupen

Storsjöcupen har börjat och det är första året jag inte är där och kollar dygnet runt. Det är så himla skön stämning när den här cupen är här. Så mycket folk och allt. Invigningen var awesome, fick se Broiler och hade en nice kväll med Malin, Johanna, Jocke och Wille. Efter invigningen så gick vi på Max och åt. 

Igår så mötte Malin och Wille upp mig på jobbet, vi cyklade sen hem till mig och jag och Wille fortsatte sen till hans family. Jag åt där med dom och sen så mötte vi upp Jocke och Malin. Tänkte lägga ut en film sen i helgen typ om vad som hänt under veckan. 

Snart ska jag iväg och titta på brorsan som spelar match, see yah later. 

En månad ❤️

Igår så firade jag och Wille en månad tillsammans. Älskar han så sjukt mycket, jag är så himla glad att han är min. Vi var på Athena och åt fläskfilé, så himla mysigt och gott. Sen så fortsatte vi mot biostaden där vi mötte upp Jocke och Malin för att sen se filmen 22 Jump street. Bästa filmen ever, den är verkligen ett måste att se. Den har verkligen allt, bästa humorn, action, romantik, college liv, biljakter och ja den passar alla. Sen så gör ju Channing Tatum och Jonah Hill den så mycket bättre också. 
Jag hade verkligen en helt Awesome kväll, bästa kvällen på vääääldigt länge. 
Älskar dig Wille ❤️ 

Nu ska jag snart på storsjöcupsinvigningen, skriver mer imorgon. :)

RSS 2.0