Stockholm

Kom till Stockholm igår morse. Vi gick runt på en massa olika affärer och var väldigt trötta eftersom vi hade varit vaken sen fem. 
Idag åkte jag, Malin och Sofie till Nacka forum och gick runt där. Det var mycket större än vad jag trodde. Hahah, sen gick vi runt på Östermalm och svängde även förbi Max på vägen hem och tog en lyxshake. En väldigt trevlig dag här i Stockholm. Här trivs jag, ah men nu chillar vi på rummet och ska titta på paradise hotel. 

Monday

Igår var jag med Wille, som vanligt hahah. Vi åt middag med hans mormor och gjorde lite allt möjligt på dagen innan. Sen så kom Malin hit och vi packade lite inför imorgon och så. Och ja vi åker imorgon, sista dagen i Östersund idag innan Stockholm. Kommer bli sjukt kuuul. 

Höstlov

Äntligen lov, det har jag väntat länge på. Såklart så måste man ju fira på något sätt att det är lov så jag, Malin, Johanna och Linn gick på Wayne's coffee och fikade. Sen gick vi även på stan en stund innan jag gick till Wille. 
Där kollade vi på filmen White house down, kan verkligen rekommendera den filmen för den var så sjukt bra. Man satt verkligen och kollade hela tiden och den blev aldrig tråkig. 
Sen så lagade vi mat tillsammans, eller ja det var mest Wille som lagade den då, men jag hjälpte till lite. Hahah. Det var väldigt mysigt. 

Idag så åkte jag hem typ runt nio när Wille skulle jobba. Men nu är jag här igen, så ah han får inte vara utan mig mycket. Hahah. 
Men ni får ha det så trevligt på lovet nu. :)

Malle & Sarre tar över köket

Dagen på skolan var rätt så nice ändå, fika och praktiskt i VO13a. Hahah, vi fick prova på att ta blodsocker test. Jag som typ är känslig för att se sånt där blev lite skakig och så men jag klarade mig bra ändå. Jag antar att man vänjer sig efter ett tag. 

Sen så hamnade jag hos Malin, där vi bakade kladdkaka och hade myys. Så ja, kvällen blev lyckad den här också. Vi har precis tittat på portkod, typ lugnt en av de bästa serierna. 
Snart är det lov, har bara danslektionen imorgon. Så det blir fett nice, men nu ska vi sleepa så godnatt peepz <3

Stockholm

Har haft jätte mycket saker i skolan den senaste tiden. I början av veckan så hade vi 9 uppgifter som skulle vara klar innan lovet. Så de två senaste dagarna har jag pluggat, vilket är det enda jag har gjort efter skolan. Men nu har jag bara 3 uppgifter kvar så nu är det lugnt. Men har varit sjukt stressad på grund av det här. Det här lovet som är nästa vecka behövs verkligen. 

Då åker jag till Stockholm med Malin. Ska bli så sjuuuukt kul att åka dit igen. Vi åker på tisdag och kommer hem på lördag kväll. Så vi har några dagar där. Vi har väl inte planerat att göra något speciellt när vi är där heller, men jag tycker det är nice när man kan vara lite spontan. 
Men nu ska jag ta och duscha och göra mig klar inför ännu en skoldag, kuuul. Hahaha not. 

Malle häng

Idag gick jag och Wille på stan efter vi slutade. Vi tittade på skidjackor och skidor och taggade inför skidsäsongen. Vi var även på törners och fikade, vilket var sjukt mysigt. Vad skulle jag göra utan han egentligen? 

Nu är jag med bästa Malin, vi har pratat om allt som vi brukar göra. Sitter nu och tittar på paradise hotel. Det är alltid lika kul att vara med min sistaah. Henne vet jag inte heller vad jag skulle göra utan. Men jag ska fortsätta kolla på ph nu, så godnatt, ha det gött. 


Filmtips

En gangster vid namn Danny Ocean samlar ihop ett gäng skurkar för att råna tre stycken kasinon i Las Vegas.

Begravning

Påväg till morfars begravning nu. Känns väldigt jobbigt, men ändå så himla skönt att få det gjort. Kommer bli mycket tårar, men även en del skratt. Tror fortfarande att jag inte riktigt har förstått att min älskade morfar inte finns hos oss längre. Men ja, saker händer och han har det säkert bättre där han är idag. Men jag kommer alltid minnas han och jag saknar han så enormt mycket.
Så vila i frid morfar, jag älskar dig <3


RSS 2.0