Saknaden är stor ❤️

Vaknade upp på hemlig ort och såg Malin och tänkte shit vart är jag? Eller ja riktigt så var det ju inte det var mer att jag höll på att ramla ur sängen. Så jag tänkte shit vad malin tar mycket plats. Saken var att malin låg på andra kanten och höll på att ramla ut. 
Vi tog oss ner på stan idag också där vi var med Patrik. Även med Edvin en liten stund. Har väl inte så mycket mer att säga om det.

Ska snart på kyrkogården. Dit jag och familjen har åkt till på den här dagen. När jag var yngre så var det på grund av min bror, ja jag hann aldrig träffa han och knappt mina föräldrar heller eftersom han dog när han föddes. På de senaste fyra åren så har det också varit på grund av farfar. Så jag tänker lite extra på han den här dagen. Saknar han så himla mycket. Farfar, var du än är nu så ska du veta att jag älskar dig. Jag vill tacka dig för alla stunder vi har haft och för alla minnen. Du är helt enkelt underbar. Det kändes jobbigt när du lämnade oss men du slipper ha ont och plågas. Men jag hade gärna velat att du skulle vara kvar ett tag till. Saknar dig <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo