Skolaaaa

Idag så skulle klassen vaccinera oss. Som vanligt var jag väldigt nervös inför sprutan... Även fast jag vet att den inte gör så ont, eftersom jag har tagit den förut. Men när jag hade tagit den sprutan så var jag inte så nervös inför sprutor liksom. Det var väl efter svininfluensa sprutorna som jag har börjat tycka att det är så himla hemskt, eftersom jag höll på att svimma då. Då får man ju såna här bad memories när man ska ta spruta igen. Vi vaccinerade oss mot Hepatit B, nu är det bara två såna sprutor kvar. Yeeeey vad jag längtar till dom alltså. ;) men det gick väl helt okej idag, var bara det att jag blev alldeles yr innan sprutan, förstår inte hur det skulle kunna gå till, haha. 

Hade också matteprov idag för alla som är intresserade av att veta det, men det gick typ bra. Nu är det inte så att jag har fått veta resultatet, för när jag får veta det så kanske det visar sig att det har gått skit. Men det återstår att se. 

Nu hade jag tänkt att jag skulle försöka få ihop något inlägg om min språkresa. Så det är väl bara att vänta och se om jag lägger upp någonting om det. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo