Designar bloggen

Hejhej
Tänkte att jag skulle vara duktig och designa bloggen med att göra en egen header. Den jag bytte till nu är bara en tillfällig, den kommer inte riktigt att se ut sådär sen. Men jag måste byta design för att ha den bilden jag tänkte ha. Så tänkte bara säga att bloggen kommer se ut lite såhär någon dag innan jag har hittat en ny design. 
 
I alla fall så var jag på skolan idag, som vanligt. Vi hade orientering på idrotten, typ det värsta som finns efter bad och skidor. Men jag har aldrig gillat orientering så det är bara så. Men det gick faktiskt ganska bra idag, även fast det var första gången i det där området. Slutade 13.50 idag så efter det så har jag varit hemma och suttit ute i solen. Var väldigt varmt idag för att vara september, typ 20 grader.
 
Jag kan tipsa om en bra bok som är toppen om man är blyg eller har social ångest. Den heter Våga Leva! Fri från blyghet och social ångest. Själv har jag social ångest, som faktiskt är väldigt jobbigt. Social ångest är rädsla för att bli granskad och värderad i sociala situationer och betyder att man vill göra bra ifrån sig i samhället. Ja i alla fall så är det en bra bok som kan hjälpa till att träna bort blygheten och den sociala ångesten. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo