The FOOO

Alltså de här dagarna i Stockholm har varit bland de bästa in my life. Vi har haft så otroligt kul, en helg full av skratt, gråt och ännu mer skratt. Kan det bli bättre eller? Antagligen inte eftersom om ungefär 3 timmar så går flyget hem. Skulle vilja stanna här så mycket längre. 
Funderar starkt på att flytta hit. 

A men i alla fall så var vi runt och tittade lite i staden innan vi tog tvärbanan till Globen. Vi kom dit runt tre kanske och började väl köa runt fyra. Konserten började halv 8, det var så himla kallt att stå där i kön. Men det glömdes fort bort så fort vi kom in på konserten. Jag och malin hade biljetten foooer's circle, vilket betyder det närmast scenen. Så sjukt glad att vi hade de biljetterna, dels för att vi fick stå så nära scenen. Men den största anledningen var väl att slippa allt knuffande. 

Isac Elliot och Natalie var förband, de var riktigt bra. 

Alltså känslan när The FOOO kom upp på scenen är obeskrivlig. De är så himla duktiga på det de gör. Jag ångrar inte en sekund att jag var där. Deras första konsert någonsin, var sååå kul att få vara där. Jag skulle kunna lägga upp hur många bilder som helst men det pallar jag faktiskt inte just nu, hahah...



Idag har vi gått runt i affärer och shoppat lite. Det finns inte så mycket mer att säga om det här. Vi ska väl snart åka ut till Arlanda så vi hörs sen. :)

Kommentarer
Postat av: Ellen

Så kul :D

2014-04-08 @ 22:32:50 / URL: http://ellenjosefssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo