bloggen ett år

Idag firar bloggen ett år, hahah. Tiden sen jag skaffade den har gått så extremt fort att det känns som att jag nyss skaffade den. Men jag har växt upp mer under det här året och är så mycket starkare som person nu än jag var då. Jag har lärt mig hur man går igenom både svåra men även roliga stunder i livet. Jag har haft så himla underbara personer runt om mig som har stöttat mig med allt jag har gjort. Visst har jag gjort mycket misstag och så men det är så man växer och blir starkare. Förut skrev jag alltid dagbok för att komma ihåg saker som har hänt, men jag tycker att det är så mycket lättare att blogga. Det är även kul att få dela med sig av saker. Jag kanske inte skriver om så roliga och intressanta saker, men ni som är läsare har ju ändå ett val om ni vill läsa eller inte. Men tack alla som har velat läsa min blogg under det här året och jag hoppas ni vill fortsätta läsa. Även om jag kanske är lite lat och uppdaterar lite. Men jag är inte den som lägger ner jättemycket tid på bloggen heller, jag föredrar att uppleva saker istället för att vara besatt av hur många läsare jag har. Och det är ärligt talat inte viktigt för mig för jag har andra saker att tänka på. Men såklart jag blir glad om jag ser att det är mer än vanligt som har varit inne på bloggen. 
 
I alla fall så kommer jag fortsätta blogga så länge jag känner för det. Men ni får gärna ge kritik och sånt om ni har lust. Ni kan ju maila mig eller nåt, mailadressen finns till höger för er som inte visste det ;)

Kommentarer
Postat av: Anna

Grattis på 1årsdagen :) Tycker om din blogg! Uppdatera gärna oftare, det är den enda kritiken jag kan komma på just nu :)

Svar: Tack så mycket, vad roligt att du gillar den. Har haft så mycket att göra i sommar, men jag ska försöka förbättra mig nu när skolan har börjat igen :)
Sandra Johansson

2014-08-25 @ 15:42:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo