Dålig uppdatering

Hej, nu tänkte jag försöka ta tag i bloggen igen. Det har varit väldigt dålig och tråkig uppdatering. Så det här ska det bli ändring på. :)

Har nyss kommit hem från min kusin, hon har fotat mig till en uppgift de har på skolan. Så idag fotade hon mig ute och i måndags så fotade hon mig i fotostidion på wargen. Det var väldigt kul, jag har alltid gillat att stå framför kameran så såklart att jag ställer upp. Jag kommer antagligen lägga upp några av de bilderna sen. 

Tänkte att jag skulle skriva lite om vad jag har gjort sen jag skrev sist. Jag har åkt rätt så mycket slalom mest med Malin, men även med Johanna, Wajdi, Tobbe. Jag som alltid har varit så emot slalom för att jag har tyckt att det varit så tråkigt. Men nu tycker jag att det är riktigt kul faktiskt. Jag antar att det beror på vilka man åker med. 

Har även börjat min praktik i tisdags på Skogsbruksvägen (äldreboende). Jag ska praktisera där i 4 veckor så nu är det alltså 3 veckor kvar. Det går väl sådär, har ingen aning om vad jag ska göra när jag är där så det känns mest som att jag är i vägen. Men det kanske blir skillnad när jag har varit där ett tag. Hoppas jag i alla fall

I fredags så sov malin här, vi håller fortfarande i traditionen hahah. Sen så var vi på stan igår och tittade på skidjackor och slalomskidor. Hittade dock inte något av det som jag ville ha. Sen åt vi på Subway. När jag kom hem så gjorde jag mig i ordning för middag hos min morbror. Hans företag Ceson hade 10-års jubileum så han tyckte att vi skulle fora det. Vi blev några där som grillade ocht åt utomhus. Det var väldigt trevligt. Kom hem runt ett någon gång. 

Nu ska jag försöka hitta på någonting att göra innan ikväll när jag ska åka längdskidor med Malin. Det blir niiice :)
Tror att det här blev längsta blogg inlägget jag någonsin har gjort hahahaha. 


Kommentarer
Postat av: Besviken läsare :(

Varför står inte alla som åkte med!? Grå byxan, röda byxan, backens snyggaste och han den lilla? :O

Svar: Glöööömde juuuu ☺️
Sandra Johansson

2014-02-12 @ 15:42:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo