Veckan

Så nu har jag inte bloggat på typ en vecka eller nåt, men det ska inte bli lika länge till nästa gång i alla fall. Här kommer i alla fall en lite kort om vad som hänt i veckan.

Måndag: Åkte till Malin direkt efter jobbet och var där ett tag innan vi åkte och mötte Wille och Jocke för att sen gå på bion Förr eller senare exploderar jag. Sjukt bra film som verkligen har en bra handling. Ett tips för er som ska se den: ta med er näsdukar och ha vattenfast mascara eller inget smink alls. Jag kan ju knappt gråta till filmer då, men jag vet att det är många som brukar det så ett bra tips. Sen så sov jag hos Malin.

Tisdag: var med Wille efter the work, vi var här en stund innan vi mötte Jocke och Malin och var ute en stund. 

Onsdag: Malin kom till mig efter jobbet och vi var sen med Wille och Jocke. Vi var ute på stan och gick runt och sen köpte lyxshake på Max, efter det cyklade vi hem till mig och tittade på film. Sen så sov Wille här.

Torsdag: när jag slutade på jobbet så satt Wille och Jocke och väntade på mig där. Vi var med varandra en liten stund innan jag var tvungen att åka hem för att sen åka på fotbollsträning. Jag provtränade med KD alltså Krokom Dvärsätt i Krokom med Julias lag. Det var faktiskt kul, jag har saknat fotbollen lite. Så får väl se om jag fortsätter eller inte.
Fredag: Malin mötte upp mig på jobbet och sen så gick vi på stan, Jocke och Wille kom även dit och vi åt på Eastern Palace. Sen så åkte jag och Malin till henne och jag åt även där. Sen så åkte vi till mig, tittade på film med Wille och Jocke. Sen så sov vi även alla fyra här. 

Lördag: vi chillade hos mig och spelade guitar Hero och andra saker. Sen på kvällen så åkte alla till Jocke där vi sov över. 

Idag: idag så var vi hos Jocke ett tag innan jag och Malin åkte in till stan. Vi stannade där och åt pizza på Via Grande. Är hemma nu och ska väl snart till Wille. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo