Blogg blogg blogg

Hejhej
Nu var det ett tag sen jag bloggade sist. Men jag har verkligen inte alls varit på något blogghumör. Är fortfarande inte det heller. Så få väl se om det blir så mycket mer inlägg framöver. Men jag kanske helt plötsligt en dag bara vaknar upp och känner att jävlar vad sugen jag är på att börja blogga igen. Nu är ju inte det så troligt men man kan ju alltid hoppas hahah.

Under tiden jag har varit borta nu så har det hänt en massa saker. Praktiken är slut och jag är tillbaka i skolan. Jag trivdes jättebra där borta. Nästa vecka är det sportlov och precis dagen efter det har slutat så fyller jag 18 år (!). Hahaha hur gick det till, känns som jag var femton bara igår. Sen så är det första året någonsin som jag går i skolan på min födelsedag. Har alltid fyllt år på sportlovet.

Men aja jag har firat alla hjärtans dag med min älskling. Vi åt middag först sen så var vi på bion Jupiter Ascending. Sjukt bra film. Vi såg den även i 3D. :)

Jag har även tagit och tonat håret till chokladbrunt som det stod på förpackningen. Blev typ lite röd brunt. 

I fredags så var jag även på Melodifestivalen (genrepet). Det var kul att se hur det går till och se alla nummer. 

Men nu kan jag inte skriva nå längre inlägg för ingen kommer orka läsa det ändå. Så tänkte typ snart sova. Men ha det så jättebra så kanske jag bloggar nå mer nån vacker dag. 

Btw så har bloggen blivit jätteful nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo